• -10%
MATEX Popôrodný polohovací vankúš OPONKA 50x45 [TB0067_R37]
MATEX Popôrodný polohovací vankúš OPONKA 50x45 [TB0067_R37]

MATEX Popôrodný polohovací vankúš OPONKA 50x45 [TB0067_R37]

MR785335
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
23,40 € 26,00 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Pneumatika vďaka svojej konštrukcii chráni boľavé miesto po pôrode. Poskytuje pohodlie pri sedení, je plnená antialergickým perličkovým granulátom, vďaka čomu sa dokonale prispôsobí tvaru tela. Vankúšik pre mamičku vyrobený z bavlny má štatút zdravotníckej pomôcky.
Veľkosť:
50x45 cm
Ingrediencie:
Obliečka na vankúš: 100% bavlna
Výplň: antialergický perleťový mikrogranulát
5 ks

Vďaka dlhoročným skúsenostiam na textilnom trhu akumuloval Multitex  širokú škálu výrobkov. Neustále tvoríme s vášňou, sledujeme potreby našich klientov a nové trendy v našom priemysle. Vážime si vysokú kvalitu našich výrobkov, ako aj pohodlie a potreby našich zákazníkov. Vďaka získaným vedomostiam dokážeme splniť najvyššie požiadavky na trhu. Naše zbierky neustále obohacujeme a vylepšujeme.

V ponuke spoločnosti je široká škála textilných výrobkov  Matex  pre domácnosť, ako napríklad: posteľná bielizeň, plachty, prehozy, prikrývky a iné predmety. Okrem toho pod značkou  Babymatex  ponúkame celý rad výrobkov pre deti, medzi ktoré patria: matrace, klinové vankúše, spacie vaky, posteľná bielizeň, prikrývky a mnoho ďalších ...

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.