• -10%
MATEX Polohovací vankúš RELAX bavlna 190 cm [TB0101_R46] vtáčiky
MATEX Polohovací vankúš RELAX bavlna 190 cm [TB0101_R46] vtáčiky

MATEX Polohovací vankúš RELAX bavlna 190 cm [TB0101_R46] vtáčiky

MR765824
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
41,58 € 46,20 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Vankúš na dojčenie RELAX vyrobený z bavlnenej látky.
Vankúš RELAX vyrobený z bavlnenej látky pre matku a dieťa je ideálny počas tehotenstva, pri kŕmení a odpočinku. V nej obsiahnutý antialergický perleťový mikrogranulát zaisťuje správne polohovanie dieťaťa. Počas tehotenstva, keď sa bruško v posledných mesiacoch tehotenstva zväčšuje a ležanie na ňom je často nemožné a poloha na chrbte môže spôsobiť abnormálne prekrvenie tela dieťaťa, veľký originálny vankúš RELAX spoľahlivo stabilizuje polohu na boku. tela. V noci, ako aj pri bežnom odpočinku, môže byť umiestnený pred aj za telom. Podložením nôh a bruška sa odľahčí chrbtica, vďaka čomu môžu budúce mamičky pohodlne spať, pričom chrbtová opierka chráni pred nechceným prevrátením na chrbátik.
Pri kŕmení je vankúš RELAX dokonalým pomocníkom. Neduhy sa často objavujú v prvých dňoch dojčenia. Ide predovšetkým o natiahnutie chrbtových a šijových svalov, ako aj poranenia bradaviek, ktoré sú dôsledkom zlého polohovania dojčaťa. Okrem toho môže dochádzať k namáhaniu krížov, čo môže byť nepríjemné aj dlho po pôrode. Vankúš RELAX umožní mamičkám voľné kŕmenie, vďaka výraznému odľahčeniu rúk, paží, krku a chrbta. Perličková výplň udržuje stabilnú a pohodlnú polohu matky a dieťaťa pri kŕmení bez ohľadu na to, či je dieťa kŕmené v sede alebo v ľahu. Vankúš môžete použiť aj ako oporu pre chrbát, pričom ho dáte spredu aj zboku do tvaru podkovy.
Počas odpočinku je vankúš RELAX darom z nebies pre unavenú chrbticu. Vankúš je vhodný pre pohodlný odpočinok v ľahu so zdvihnutými nohami alebo ako opora chrbta pri pozeraní televízie či čítaní. Dá sa použiť aj ako „hniezdo“ pre bábätko a pomôže pri prvých pokusoch o samostatné posadenie sa.

zloženie:
Obliečka na vankúš: 100% bavlna
Výplň: jersey - 100% bavlna
Výplň: antialergický perleťový mikrogranulát
Veľkosť: vonkajšia dĺžka 170 cm
5 ks

Vďaka dlhoročným skúsenostiam na textilnom trhu akumuloval Multitex  širokú škálu výrobkov. Neustále tvoríme s vášňou, sledujeme potreby našich klientov a nové trendy v našom priemysle. Vážime si vysokú kvalitu našich výrobkov, ako aj pohodlie a potreby našich zákazníkov. Vďaka získaným vedomostiam dokážeme splniť najvyššie požiadavky na trhu. Naše zbierky neustále obohacujeme a vylepšujeme.

V ponuke spoločnosti je široká škála textilných výrobkov  Matex  pre domácnosť, ako napríklad: posteľná bielizeň, plachty, prehozy, prikrývky a iné predmety. Okrem toho pod značkou  Babymatex  ponúkame celý rad výrobkov pre deti, medzi ktoré patria: matrace, klinové vankúše, spacie vaky, posteľná bielizeň, prikrývky a mnoho ďalších ...

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.