• -10%
Petit Collage PTC664 Hra Domino Šteniatka
Petit Collage PTC664 Gra Domino Pieski
Petit Collage PTC664 Gra Domino Pieski
Petit Collage PTC664 Hra Domino Šteniatka
Petit Collage PTC664 Gra Domino Pieski
Petit Collage PTC664 Gra Domino Pieski

Petit Collage PTC664 Hra Domino Šteniatka

PETIT COLLAGE
MR5903600
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
12,96 € 14,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Klasická hra domino pre deti. Spestrením hry sú obrázky psov, ktoré sa líšia v detailoch. Hra je obojstranná, môžeme použiť verziu s obrázkami psíkov alebo klasickú verziu s bodkami. Stačí otočiť karty na druhú stranu.

Pravidlá hry:

Príprava: rozdeľte domino rovnomerne každému hráčovi.

2 hráči: každý po 8 kariet
3 hráči: každý po 7 kartách
4 hráči: každý po 5 kartách
5 hráčov: každý po 4 kartách
6 hráčov: každý po 4 kartách

Umiestnite zvyšné karty lícom nadol do kôpky. Začína najmladší hráč. Prvú kartu umiestni do stredu. Nemôže to byť karta s dvoma rovnakými obrázkami. Hra pokračuje v smere hodinových ručičiek.

Každý ďalší hráč pridáva domino tak, aby sa kresby zhodovali, mimochodom, pozrie sa na ne zblízka, aby naznačil detaily, ktoré sa líšia medzi dvoma „rovnakými“ obrázkami. Môže to byť farba nejakého malého prvku alebo niečo navyše na obrázku.

Ak nemáte domino, ktoré sa zhoduje s jedným z koncov cesty už umiestnené v strede, ťaháte kartu alebo prehrávate svoj ťah (v prípade, že už nie sú žiadne voľné karty).

Prvý, kto sa zbaví kariet, vyhráva.

Veľkosť balenia:

- šírka - 17 cm
- výška - 17,5 cm
- hĺbka - 5 cm

Petit Collage je duchovným dieťaťom Loreny Siminovich, ktorá túto líniu vytvorila v roku 2006 svojimi typickými ručne vyrobenými drevenými kolážami. To, čo začalo ako jednoduché koláže, je dnes svetoznámou živou kolekciou. Autorku a jej značku si všimli Martha Stewart, The New York Times, San Francisco Chronicle, Dwell Magazine a populárne blogy ako Oh Joy, Decor8, Design * Sponge a Design Mom. Lorena pochádza z Buenos Aires. Žije v San Franciscu s manželom a dcérou v dome na kopci, ktorý je plný umenia. Pracuje vo svetlom, slnečnom štúdiu so svojím vysnívaným šesťčlenným tímom.

5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.