• -2,30 €
BAMBAM | Hrkálka drevená - RUŽOVÁ
BAMBAM | Hrkálka drevená - RUŽOVÁ

BAMBAM | Hrkálka drevená - RUŽOVÁ

Bambam
SW51103
Skladom dodanie 9 - 14 dní
14,10 € 16,40 € -2,30 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Organizujte vo svojom dome festival s týmito nádhernými drevenými hrkálkami BamBam. Hrkálky pomáhajú telu a mysli spolupracovať pri vytváraní vlastného rytmu, stimulujú myslenie a výrazové zručnosti, podporujú kreativitu a budujú sebavedomie spoločne so socializáciou - každý má rád ocenenie a potlesk od mamy alebo otca poteší najviac.

 

Vlastnosti:

Veľkosť: cca 14 cm

Materiál: drevo

Vhodné pre deti od 18 mesiacov

 

Veľmi kvalitné spracovanie a elegantné darčekové balenie z produktu robí ideálny darček pre sviatky, narodeniny alebo iné príležitosti.

 

BamBam je holandská spoločnosť, ktorá ponúka široký výber plyšových maznáčikov, hračiek a doplnkov pre deti. Produkty tejto firmy sú testované, neobsahujú toxické látky a sú vhodné aj pre dojčatá.

10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.