• -10%
CHICCO 00020211300040 Fľaša PERFECT5 150ml 4m+ neutr.
CHICCO 00020211300040 Fľaša PERFECT5 150ml 4m+ neutr.

CHICCO 00020211300040 Fľaša PERFECT5 150ml 4m+ neutr.

CHICCO
MR788927
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
9,45 € 10,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Antikoliková revolúcia od Chicco! Požiadavky na výživu a rytmus a intenzita sania sú pre každé dieťa jedinečné a menia sa v rôznych časoch dňa. Preto je každý moment kŕmenia výnimočný. Biofunkčná antikoliková fľaša od Chicco bola navrhnutá tak, aby kŕmenie bolo v súlade s prírodou.
BALENIE OBSAHUJE:
150 ml fľaša
0m+ cumlík
Bez BPA
Vyrobené v Taliansku
kompatibilné s manuálnou odsávačkou mlieka Chicco,
Antikoliková fľaša Chicco Perfect5 je vhodná pre deti od narodenia. Má cumlík PHYSIO s pomalým prietokom a membránu EQUILIBRIUM, ktorá zabraňuje prehĺtaniu vzduchu počas kŕmenia, čím sa znižuje výskyt koliky*.
* Spotrebiteľské testy so 450 deťmi, Taliansko, 2019
Perfect5 je biofunkčná fľaša, ktorá podporuje intuitívne a fyziologické kŕmenie, prispôsobujúce sa potrebám dieťaťa. To všetko vďaka inovatívnemu systému INTUI-FLOW™, ktorý je kombináciou membrány EQUILIBRIUM a cumlíka PHYSIO. Membrána Equilibrium a cumlík Physio zabraňujú prehĺtaniu vzduchu počas kŕmenia, čím znižujú podráždenosť, regurgitáciu a koliku.
Fľaša Chicco Perfect5 je:
Preukázaný účinok proti kolike – Membrána Equilibrium a cumlík Physio zabraňujú prehĺtaniu vzduchu počas kŕmenia, čím znižujú podráždenosť, regurgitáciu a koliku – potvrdilo to 96 % mamičiek*.
Fyziologický rytmus sania - Fľaša sleduje jedinečný a fyziologický rytmus sania dieťaťa, čo umožňuje plynulé, plynulé kŕmenie bez prerušenia alebo dýchavičnosti. KLINICKY TESTOVANÉ.**
Dokonale sadne - Cumlík Physio dokonale sadne do úst vášho dieťatka a napodobňuje prirodzený spôsob sania. Akceptuje 9 z 10 bábätiek.*
Soft sense silikón - Mäkký a flexibilný cumlík s povrchovou úpravou Soft Sense poskytuje vášmu dieťatku príjemný, prirodzený pocit satia.
Maximálna hygiena a jednoduché čistenie - Skrutkovacia základňa umožňuje jednoduché a rýchle čistenie všetkých častí fľaše.
Systém Intui-Flow je kombináciou membrány EQUILIBRIUM a cumlíka PHYSIO:
EQUILIBRIUM MEMBRANE - Počas nasávania sa aktivuje EQUILIBRIUM MEMBRANE na dne fľaše, ktorá uvoľňuje prúdenie vzduchu, čím zabraňuje vzniku podtlaku vo vnútri fľaše. Prístup vzduchu z dna fľaše znamená, že sa nemieša s mliekom a dieťa ho neprehĺta. Flexibilita dynamického antikolikového ventilu umožňuje reagovať na potreby dieťatka mikropohybmi - v závislosti od intenzity sania sa prúd vzduchu neustále upravuje, čím je zaistené plynulé a pravidelné kŕmenie, bez prerušenia a dýchavičnosti.
Fyzický cumlík:
SYMETRICKÝ, PLOCHÝ A predĺžený tvar: imituje bradavku mamičky, ktorá pri satí dieťaťa mierne mení tvar - cumlík je predĺžený a rozšírený, aby sa podporili prirodzené pohyby jazyka pri satí prsníka,
JEDNODUCHÉ CAVENIE: cumlík dodržiava fyziologický spôsob sania dieťaťa,
ANTI-COLING VENTIL: umiestnený na spodnej časti cumlíka, zabraňuje zrúteniu cumlíka a zabraňuje dieťaťu prehĺtať vzduch, čím znižuje epizódy koliky a umožňuje hladké, pokojné kŕmenie,
SILICONE SOFT SENSE: špeciálna úprava robí cumlík zamatovým a jemným na dotyk, pripomína pokožku matky, čo zaisťuje ešte prirodzenejšie a pohodlnejšie cmúľanie,
VYSOKÉ PRIJATIE: akceptuje 9 z 10 bábätiek
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.