• -4,30 €
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE
Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE

Hracia deka s hrazdičkou Lorelli PLANE

10300300000
Produkt je dostupný s inými parametrami
28,80 € 33,10 € -4,30 €
*
Farba
  • ORANGE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Hracia deka s hrazdou Lorelli PLANE pomáhajú v rozvoji zmyslov dieťaťa, pomocou zavesených hračiek, imitáciou zrkadiel, hrkálok a farebných figúrok, ktoré dieťa sleduje. Hracia podložka u dieťaťa rozvíja vizuálne a motorickú koordináciu, čo pozitívne ovplyvní jeho vývoj. Podložka má mnoho interaktívnych prvkov pre vývoj dieťaťa. Hračky sú k oblúkom pripevnené krúžky. Môžu byť ľahko odstránené a použité ako samostatné hračky.
Vyrobené z na dotyk príjemného materiálu, úplne bezpečné pre dieťa. Dieťa sa na ňom bude cítiť naozaj pohodlne. Okrem toho, rovnako ako všetky detské veci, je model plný pestrých farieb.

Vlastnosti a vybavenie:
Hracia deka pre deti od 0+ mesiacov
● Pohodlná deka s veselými detskými motívmi
● Hrkálka, zrkadlo a ďalšie zábavné prvky
● Oblúk s hračkami pre väčšiu zábavu
● Bezproblémová údržba
Jednoduchá inštalácia a prenášanie
● Farebné darčekové balenie
● Rozmery (L x W x H cm) – 95 x 97 x 54 cm
● Hmotnosť: 0,65 kg

Čistenie a údržba: Deku možno prať v práčke. Vložte deku do obliečky na vankúš a perte pri nízkej teplote a jemnom programe. Nepoužívajte bielidlá. Sušte na šnúre pri nízkej teplote. Nepoužívajte žehličku ani sušičku bielizne. Plastové časti čistite vlhkou handričkou a jemným mydlom.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 71.

Farby obrázkov a fotiek na internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. Bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151917090
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.