• -10%
TINY LOVE TL1205506830R Detská gymnastika s čelenkami Svet malých princov
TINY LOVE TL1205506830R Detská gymnastika s čelenkami Svet malých princov

TINY LOVE TL1205506830R Detská gymnastika s čelenkami Svet malých princov

TINY LOVE
MR771575
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
77,22 € 85,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Gymnastika pre bábätko s oblúkmi - Malá princezná je revolučné a inovatívne riešenie v oblasti edukačných podložiek pre deti.

Edukačná podložka Tiny Love zabezpečí aktívny pohybový rozvoj a radosť z objavovania nových podnetov.
Podložka vás povzbudzuje k tomu, aby ste zdvihli hlavu, pomáha kontrolovať pohyby rúk, koordináciu očí a rúk, zlepšuje pohyblivosť a porozumie vzťahom príčin a následkov.

Gymnastika pre bábätko s čelenkami - Malá princezná má jedinečný dizajn, ktorý pomáha prispôsobiť sa meniacim sa potrebám a schopnostiam dieťaťa. Hračky môžete umiestniť na dosah dieťaťa, aby ste stimulovali a podporili rozvoj koordinácie ruka-oko a uchopovacích zručností, čo pomáha rozvíjať kognitívne schopnosti dieťaťa.

jedinečný, posuvný konektor čeleniek znamená, že odteraz môžete ich usporiadanie prispôsobiť vývojovým potrebám vášho dieťaťa. Vaše bábätko bude môcť ležať na brušku, mať hračky stále na dosah ruky a dokonca sa s vami hrať na podložke!
obsahuje množstvo milých hračiek, ktoré aktivujú vývoj vášho dieťaťa, bezpečné zrkadlo a svetelné a hracie prvky
posuvné krúžky pre ľahší pohyb hračiek na oblúkoch
10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.