• -10%
Hriankovač Viga 44017 PolarB s medvedíkom
Hriankovač Viga 44017 PolarB s medvedíkom

Hriankovač Viga 44017 PolarB s medvedíkom

VIGA
MR785715
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
12,69 € 14,10 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Séria hračiek PolarB sa rozširuje o nové produkty, ktoré potešia nielen farbami. Hračky dokonale obohatia hračky, ktoré už máte doma na varenie a hranie.
Hriankovač Viga Teddy Bear ľahko pojme dva kusy toastu. Vložte toastový chlieb a otočte gombíkom v tvare medvedíka - takto nastavíte čas opekania. Keď je hrianka hotová, stlačte páčky – a vyskočia z hriankovača. Chyťte ich horúce! Najchutnejšie toasty sú tie, ktoré sa podávajú s maslom – položte ich na priložený tanier a podávajte s maslom. Dobrú chuť!
Sada obohatí každé raňajky pripravené malými ručičkami.
Takáto súprava dokonale spestrí každú detskú kuchynku – povzbudí ich k skúšaniu nových jedál a pomôže pri príprave jedál.
Zbierajte celú kolekciu varenia PolarB:
- Hriankovač Viga 44017 PolarB Teddy
- Kávovar Viga 44018 PolarB
- Mixér Viga 44019 PolarB s medveďom
- Viga 44032 PolarB Kempingový varič s príslušenstvom
Séria hračiek PolarB bola vytvorená tak, aby splnila očakávania rodičov, ktorí chcú, aby ich deti rozvíjali zručnosti hrou.
Celý je vyrobený z lakovaného dreva a natretý netoxickými farbami v "polárnych" farbách, ktoré uspokoja každého užívateľa a doprajú veľa zábavy.
Našou prioritou je bezpečnosť a kvalita produktov, ktoré ponúkame, preto dbáme na to, aby farby, ktorými natierame naše hračky, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).
Hračka je určená pre deti od 3 rokov.
Veľkosť balenia:
D: 168 mm x V: 160 mm x Š: 95 mm
5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.