• -10%
AKUKU A0460 Silikónový medvedík
AKUKU A0460 Silikónový medvedík

AKUKU A0460 Silikónový medvedík

MR787885
Skladom dodanie 9 - 14 dní
3,33 € 3,70 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Medvedík silikónové hryzátko - prívesok.

Silikónové hryzátko zmierňuje bolesť pri prerezávaní zúbkov. Špeciálne tvarovaný povrch poskytuje jemnú masáž ďasien. Jednoduché uchopenie a držanie v malých ručičkách dieťaťa. Je vhodný na chladenie v chladničke, vďaka čomu upokojuje boľavé miesta. Hryzátko má otvor, ktorý umožňuje jeho pripevnenie na prívesok.

Pred prvým použitím a po ňom umyte kefou s jemným čistiacim prostriedkom v teplej vode, potom opláchnite a osušte. Nevariť, nesterilizovať, nezalievať vriacou vodou!!! Pred každým podaním dieťaťu sa má liek skontrolovať. Pri prvých známkach poškodenia alebo opotrebovania - vyhoďte!

Produkt je úplne bez bisfenolu A (0% BPA).
Rozmery 9 cm x 7 cm x 0,5 cm
20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.