• -10%
SMILY MIA Dinosaur Hryzátko Norman Blue
SMILY MIA Gryzak Dinozaur Norman Blue
SMILY MIA Dinosaur Hryzátko Norman Blue
SMILY MIA Gryzak Dinozaur Norman Blue

SMILY MIA Dinosaur Hryzátko Norman Blue

SMILY MIA
MR5903201
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
9,72 € 10,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Silikónové hryzátko v tvare dinosaura, ktoré stimuluje ďasná, nie je obyčajným hryzátkom. Vyrobené z jedného odliatku, poskytuje ochranu proti praskaniu alebo rastu baktérií. Roztomilý dinosaurus upúta pozornosť dieťaťa už na prvý pohľad. Textúry s viacerými tvrdosťami dokážu masírovať a upokojiť svrbiace ďasná a poskytnúť úľavu pri prerezávaní zúbkov. Keďže je okrúhly, poskytuje veľa možností na uchopenie, hryzenie, ťahanie a zábavu v ťažkých časoch prerezávania zúbkov. Perfektne padne do malých ručičiek a umožňuje batoľaťu precvičiť si úchopový reflex a zároveň rozvíjať motoriku dieťaťa. Ak chcete hryzátko vychladiť, vložte ho do chladničky, aby zostalo príjemne chladné. Produkt je bezpečný a ľahko sa žuva aj vychladnutý.

Charakteristika:
- Okrúhly tvar tela, ľahko sa uchopí
- potravinársky silikón bezpečný pre deti
- rôzne textúry na masáž ďasien
- jednoduché uchopenie jednou alebo dvoma rukami
- Bez BPA, bez ťažkých kovov, bez ftalátov
- Možno umývať v umývačke riadu a chladiť v chladničke

Rozmery hryzátka:
- šírka 1,8 - 5 cm
- výška 7,5 cm
- dĺžka 12 cm

Veľkosť balenia:
- šírka 12 cm
- výška 13 cm
- hĺbka 5 cm

Značka Smily Mia je pre otecka momentom, ktorý mení život, je to značka pomenovaná po jeho milovanej dcérke. Paul sa presťahoval do Spojených štátov, aby navštevoval Miinu školu, a rozhodol sa založiť vlastný biznis. Po viac ako 10 rokoch v detskom priemysle sa rozhodol vytvoriť vlastnú značku: Smily Mia. Nebolo to jednoduché, musel sa o dieťa postarať tak, že urobil celý projekt. O 7 rokov neskôr sa však nikdy nevzdal. Prvým produktom Smily Mia bolo hryzátko Nora narval a meno Nora je meno Miinej bábiky. "Nikdy nie je neskoro, dúfam, že Smily Mia môže vyrastať s Miou a že jedného dňa jej to môžem odovzdať." Povedal Paul: "Názov mi pripomína, že táto značka je ako moje vlastné dieťa, ku každému produktu pristupujem z celého srdca a dávam každému dieťaťu na ochranu jeho nevinný a vzácny úsmev."
10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.