• -10%
Mombella 8127 Hríbové kari
Mombella 8127 Gryzak Grzybek Mushroom Curry
Mombella 8127 Hríbové kari
Mombella 8127 Gryzak Grzybek Mushroom Curry

Mombella 8127 Hríbové kari

MOMBELLA
MR786425
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
12,15 € 13,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Špeciálne navrhnuté silikónové hryzátka pre deti prinášajú dieťaťu úľavu pri prerezávaní zúbkov. Šikovné hryzátka pre deti v tvare hríbika ľahko uchopí malé ručičky. Hryzátko sa navyše dá použiť aj ako pohárik na príkrmy s prísavkou. Stačí otočiť klobúčik naruby a pohárik je hotový :) Hryzátko pre bábätká rozvíja uchopovacie schopnosti bábätka. Jedinečné hryzátka pre bábätká sú super mäkké a flexibilné. Hra s hríbikovým hryzátkom urobí vášmu dieťaťu veľa radosti.

Môžete ho umývať v umývačke riadu a chladiť v mrazničke.

Vlastnosti upokojujúceho hryzátka:

atraktívny vzhľad,
detské hryzátko je super mäkké a pružné,
upokojuje ďasná dieťaťa,
v tvare matkinho prsníka
perfektný tvar a veľkosť na uchopenie,
možno umývať v umývačke riadu a skladovať v mrazničke,
Hryzátka pre bábätká sú bezpečné a bez BPA, ftalátov.
Rozmery hryzátka:

šírka 6,4 cm,
výška 7,4 cm,
hĺbka 6,5 cm.
Veľkosť balenia:

šírka 13 cm,
výška 16 cm,
hĺbka 7 cm.
Mömbella® je bezpečná a pohodlná záchrana vášho dieťatka, pretože v každej fáze výroby je silikónové hryzátko kontrolované v súlade s platnými a obmedzujúcimi štandardmi spracovania. Prerezávanie zúbkov je náročné obdobie pre každé bábätko, väčšinou jeho prvé príznaky spozorujeme medzi siedmym a ôsmym mesiacom života. Bolesti s tým spojené sú rôzne, no jedno je isté, svojmu drobčekovi uľavíte. Silikónové hryzátko pomáha bábätku v období prerezávania zúbkov. Jeho zaujímavý tvar, textúra a farby navyše pozitívne ovplyvňujú duševný vývoj. Silikónové hryzátko vďaka svojmu zaujímavému tvaru rozptyľuje dieťa a umožňuje mu zabudnúť na bolesť spojenú s prerezávaním zúbkov.
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.