• -10%
MATEX Deka BAMBOO bambus-obojstranná 75x100 [TB0347_B10] Les.
MATEX Deka BAMBOO bambus-obojstranná 75x100 [TB0347_B10] Les.

MATEX Deka BAMBOO bambus-obojstranná 75x100 [TB0347_B10] Les.

MR774740
Skladom dodanie 9 - 14 dní
22,50 € 25,00 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Mimoriadne ľahká a jemná deka, vyrobená z bambusu a džerseja. Ideálne na letné prechádzky. Jedna strana deky je vyrobená z materiálu s farebnými vzormi, druhá strana je hladká.

Vlastnosti:
100% prírodný produkt
Vyrobené z prírodných materiálov najvyššej kvality
Ideálne na letné dni
Bezpečné pre detskú pokožku
Certifikát najvyššej bezpečnostnej triedy pre bábätká
5 ks

Vďaka dlhoročným skúsenostiam na textilnom trhu akumuloval Multitex  širokú škálu výrobkov. Neustále tvoríme s vášňou, sledujeme potreby našich klientov a nové trendy v našom priemysle. Vážime si vysokú kvalitu našich výrobkov, ako aj pohodlie a potreby našich zákazníkov. Vďaka získaným vedomostiam dokážeme splniť najvyššie požiadavky na trhu. Naše zbierky neustále obohacujeme a vylepšujeme.

V ponuke spoločnosti je široká škála textilných výrobkov  Matex  pre domácnosť, ako napríklad: posteľná bielizeň, plachty, prehozy, prikrývky a iné predmety. Okrem toho pod značkou  Babymatex  ponúkame celý rad výrobkov pre deti, medzi ktoré patria: matrace, klinové vankúše, spacie vaky, posteľná bielizeň, prikrývky a mnoho ďalších ...

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.