• -10%
AKUKU A0031 Jednorazové utierky vlhčené vodou 70 ks
AKUKU A0031 Jednorazowe chusteczki nawilżane wodą 70 szt
AKUKU A0031 Jednorazové utierky vlhčené vodou 70 ks
AKUKU A0031 Jednorazowe chusteczki nawilżane wodą 70 szt

AKUKU A0031 Jednorazové utierky vlhčené vodou 70 ks

MR783369
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
1,80 € 2,00 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Jednorazové "akuku" obrúsky, navlhčené 99% vodou. Zvyšné 1 % zahŕňa glycerín, šťava z listov aloe, kyselina citrónová a iónové striebro. Pomáhajú chrániť jemnú pokožku vášho dieťatka. Neobsahujú alkohol ani parfum. Sú úplne bezpečné pre jemnú pokožku novorodenca. Môžu ich používať aj dospelí na každodennú hygienu rúk a tváre. Vďaka pohodlnému baleniu si ich môžete vziať so sebou na prechádzku a cestovanie.
Najlepšie použitie utierok "akuku":
- na prechádzke
- na ihrisku
- pri rolovaní
- s jedlom
- pri nakupovaní
POZOR! Výrobok nie je hračka. Aby ste predišli riziku udusenia, uchovávajte obal mimo dosahu detí. Nesplachujte vreckovky do záchoda.
Balenie obsahuje 70 ks utierok.
20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.