• -10%
AVENT SCF430/10 Štandardná manuálna odsávačka mlieka
AVENT SCF430/10 Štandardná manuálna odsávačka mlieka

AVENT SCF430/10 Štandardná manuálna odsávačka mlieka

MR782959
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
54,81 € 60,90 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Užite si jemnú prenosnú manuálnu odsávačku mlieka Philips Avent. Technológia Natural Motion, inšpirovaná saním dieťaťa, umožňuje rýchly tok mlieka. Umožňuje jednoduché nastavenie kadencie a podtlaku. Hodí sa prakticky na všetky bradavky.
Inovatívny silikónový štít, inšpirovaný jedinečným sacím pohybom dieťaťa, stimuluje bradavku a uľahčuje rýchly tok mlieka. Poskytuje pohodlné a efektívne odsávanie mlieka.
Jedna veľkosť pre všetky bradavky. Každý z nás je iný tvarom a veľkosťou, ale silikónová vrstva sa jemne ohýba a prispôsobuje každej anatómii tela. Hodí sa na 99,98 % veľkostí bradaviek* (do 30 mm).
Malé rozmery a nízka hmotnosť odsávačky mlieka uľahčujú jej skladovanie a prenášanie, ako aj jednoduchšie a diskrétnejšie odsávanie na cestách.
Jedinečná prenosná manuálna odsávačka mlieka – ideálna pre mamičky, ktoré potrebujú jemne odsať mlieko na cestách alebo pred dojčením.
Prispôsobte si rytmus odsávania a sania svojim potrebám a prietoku mlieka.
Oddýchnite si a sadnite si a vyjadrujte sa s dizajnom, ktorý vám umožní sedieť vzpriamene namiesto predklonu.
Keďže sa skladá len z niekoľkých častí, naša nová odsávačka mlieka sa ľahko nastavuje a čistí.
Ak chcete svoje dieťa nakŕmiť odsatým mliekom, jednoducho pripevnite mäkký cumlík k držiaku na fľašu. Na uskladnenie mlieka na neskoršie kŕmenie fľašu uzavrite tesniacim kotúčom.
5 ks

V roku 2000 získal Philips AVENT dve ceny: Queens Awards
for Enterprise - jednu za mezinárodný obchod, druhú za inováciu výnimočnej odsávačky materského mlieka AVENT ISIS.
V rokoch 2000-2001 získali výrobky AVENT tri významné ceny: Mother and Baby Awards - za kúzelný hrnček Magic Cup, parný sterilizátor fliaš Philips AVENT EXPRESS a za kozmetiku pre deti.

Pokiaľ vaša voľba padne na Philips AVENT, máte istotu, že volíte najvyššiu možnú kvalitu.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.