• -10%
AKUKU A0107 Širokohrdlá fľaša 240 ml
AKUKU A0107 Butelka szerokootworowa 240 ml
AKUKU A0107 Širokohrdlá fľaša 240 ml
AKUKU A0107 Butelka szerokootworowa 240 ml

AKUKU A0107 Širokohrdlá fľaša 240 ml

MR5902724
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
2,88 € 3,20 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Pre najmenšie deti bola vytvorená fľaša so širokým hrdlom s antikolikovým cumlíkom. Fľaša má jemný cumlík 0+ vyrobený z kvalitného silikónu. Cumlík je tiež vybavený špeciálnym antikolikovým ventilom, ktorý zabraňuje tvorbe vzduchových bublín v mlieku a znižuje tak riziko koliky, bolesti brucha, nadmerného grgania a hromadenia plynov. Fľaša akuku so širokým hrdlom je ľahká, vyrobená z bezpečného materiálu bez BPA. Jasná stupnica uľahčuje presné meranie potravín. Fľaša je kompatibilná s odsávačkou A0306 akuku, vďaka ktorej môžete odsaté mlieko svojmu dieťatku hneď podať.
Kapacita 240ml.
20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.