• -10%
AKUKU A0160 Podprsenky DAILY 60 ks
AKUKU A0160 Wkładki laktacyjne DAILY 60 szt
AKUKU A0160 Podprsenky DAILY 60 ks
AKUKU A0160 Wkładki laktacyjne DAILY 60 szt

AKUKU A0160 Podprsenky DAILY 60 ks

MR5902895
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
3,15 € 3,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Denne – každý deň pre vaše pohodlie.

Veľmi savé jednorazové dojčiace vložky "akuku", pohodlné, diskrétne a profilované sú dokonalou oporou pre dojčiace matky. Poskytujú pohodlie na mnoho hodín. Nasiakavosť vložky je spôsobená superabsorbentom. Vytvorili sme vsadky, ktoré poskytujú pocit sucha a sviežosti na dlhú dobu, majú gélovú vložku, ktorá odvádza vlhkosť od spodnej bielizne. Vzdušná štruktúra je príjemná pre telo. Široký lepiaci pásik drží vložku na mieste. Na zabezpečenie najvyššej hygieny je každá vložka zabalená v samostatnom plastovom vrecku, čo zaisťuje pohodlie doma aj vonku.

Dodržiavajte správnu hygienu – nezabúdajte na častú výmenu vložiek.

Balenie obsahuje 60 prsných vložiek.
20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.