kokosový matrac
Materac kokosowy
Materac kokosowy
Materac kokosowy
kokosový matrac
Materac kokosowy
Materac kokosowy
Materac kokosowy

kokosový matrac do kočíka kolísky

KU27
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
12,20 €
*

Antialergický kokosový matrac pasuje na väčšinu gondolových kočíkov na trhu. Postará sa o zdravie a bezpečnosť vášho dieťaťa tým, že zabezpečí správnu cirkuláciu vzduchu a vhodnú mikroklímu pre detskú pokožku. Mäkký bavlnený poťah zlepší pohodlie na cestách a kvalitu spánku.

Ceny platia do vypredania zásob.

 



Materac kokosowy - do wózka gondolowego
Kokos, jako naturalny surowiec jest bardzo trwały, bezpieczny i antyalergiczny. Materac z wkładem kokosowy zwiększa komfort podczas leżenia oraz odpowiednią wentylację.Materac kokosowy do wózka:pasuje do większości dostępnych na rynku gondoli wózków głębokichmateracyk zapewnia prawidłową cyrkulację powietrzazapewnia odpowiedni mikroklimat przy skórze dzieckamiękkie, bawełniane poszycie można zdjąć i wypraćgrubość ok. 1,5 cm zapewnia dziecku komfort podczas jazdy w wózkuwymiar materacyka: 73 x 35 x 1,5 cmMateracyk produkowany jest w Polsce!

No reviews

2 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.