• -10,90 €
Matrace Lorelli SWEET DREAM
Matrace Lorelli SWEET DREAM
Matrace Lorelli SWEET DREAM
Matrace Lorelli SWEET DREAM

Matrace Lorelli SWEET DREAM

10160220000
Produkt je dostupný s inými parametrami
72,50 € 83,40 € -10,90 €
*
Farba
  • WHITE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Matrac Lorelli SWEET DREAM bola stvorená preto, aby poskytla vašim najmenším maximálne bezpečie a komfort. Vybrali sme tú najlepšiu penovú výplň, aby sa vaše bábätko v postieľke cítilo ako v tej najmäkšie perinke. Matrac je 14 cm vysoká a bohato pretkaná vláknami. Pri položení bábätka sa prispôsobí detskému telíčku a pri každej zmene polohy ho príjemne obklopí. Matrac Vám poslúži nielen v postieľke, ale aj mimo nej. Napríklad keď si chce dieťa cez deň hrať.
Matrac je vybavená protišmykovou vrstvou, ktorá zabraňuje posunu a zvyšuje tak bezpečnosť. Vďaka svojim rozmerom a váhe je ľahko prenosná a môžete ju vziať so sebou kamkoľvek. Dieťa tak bude mať na výlete vlastné pohodlnú matrac, ktorú pozná a bude pokojnejšie. Bezpečnosť a pohodlie vášho bábätka sú u nás na prvom mieste.

Vlastnosti a vybavenie:
● Matrac do detskej postieľky
● Elastická pena pre pohodlný a zdravý spánok
● Prispôsobí sa tvaru tela
● Zdravotne nezávadný materiál
Rozmery (L x W x H cm) – 161 x 62 x 14 cm

Čistenie a údržba: Nemožno prať v práčke ani v ruke. Povrch je umývateľný.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku. Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151937807
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.