• -10%
NUK 256439 Baby monitor ECO CONTROL AUDIO DISPLEJ 530D -5%
NUK 256439 Niania elektroniczna ECO CONTROL AUDIO DISPLAY 530D
NUK 256439 Niania elektroniczna ECO CONTROL AUDIO DISPLAY 530D
NUK 256439 Baby monitor ECO CONTROL AUDIO DISPLEJ 530D -5%
NUK 256439 Niania elektroniczna ECO CONTROL AUDIO DISPLAY 530D
NUK 256439 Niania elektroniczna ECO CONTROL AUDIO DISPLAY 530D

NUK 256439 Baby monitor ECO CONTROL AUDIO DISPLEJ 530D -5%

MR776870
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
118,53 € 131,70 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Baby monitor NUK Eco Control Audio Display 530D:
• digitálna elektronická pestúnka s displejom
• Režim Eco minimalizuje vysokofrekvenčné žiarenie v detskej izbe a slúži na úsporu energie
• digitálna technológia FHSS – stabilný signál, prenos bez rušenia, čistý zvuk
• obojsmerný prenos hlasu – schopnosť upokojiť dieťa
• nočné svetlo; uspávanky; vyvolávacia funkcia
• dosah až 250 m vonku a až 40 m v interiéri
• až 18 hodín prevádzky, prenosný prijímač

V neustálom kontakte s dieťaťom
Keď vaše dieťatko spí, vy máte konečne chvíľku na oddych alebo na iné veci. Aby ste si mohli byť istí svojím dieťaťom, NUK vyvinul detskú pestúnku, na ktorú sa môžete plne spoľahnúť. NUK Eco Control Audio Display 530D vám umožní počuť, čo sa deje v izbe vášho dieťaťa. Má nízku úroveň žiarenia a znížený prenos signálu a spotrebu energie v režime Eco. Je to efektívna, ľahko použiteľná detská pestúnka s mnohými ďalšími funkciami. Aby ste sa o dieťa nebáli, keď s ním nie ste.
Radiačná ochrana a bezpečnosť detí
Nová digitálna pestúnka NUK má režim Eco, ktorý znižuje vyžarovanie v detskej izbe, keď dieťatko spí. Pri aktívnom režime Eco nedochádza v detskej izbe k vyžarovaniu vysokofrekvenčného žiarenia a dieťa tak nie je vystavené zbytočnému elektrosmogu. Funkcia Full-Eco Control zaisťuje neustálu kontrolu spojenia medzi zariadeniami, čo znamená, že si môžete byť istí, že keď dieťa začne plakať, spojenie sa preruší alebo bude prijímač mimo dosahu, pestúnka to signalizuje . Menej žiarenia znamená aj nižšiu spotrebu energie.
Vysoká kvalita prenosu
Detská pestúnka NUK Eco Control Audio Display 530D využíva digitálnu technológiu FHSS*, ktorá umožňuje stabilný prenos zvuku bez akéhokoľvek rušenia. Opatrovateľka má dosah až 250 m vonku a až 40 m vo vnútri. Zvuk je prenášaný obojsmerne, čo umožňuje upokojiť dieťa - krištáľovo čistý hlas rodiča sa prenáša priamo do detskej izby.
Užitočné funkcie
Opatrovateľka NUK Eco Control Audio Display 530D má aj ďalšie užitočné funkcie. Opatrovateľka má 4 predinštalované uspávanky a upokojujúce prírodné zvuky - môžete si ich zapnúť ako na detskom vysielači, tak aj na rodičovskom prijímači. Mäkké nočné svetlo upokojuje dieťa v tme. Funkcia vyvolávania na vysielači umožňuje rýchlu lokalizáciu rodičovského prijímača v prípade, že sa niekde stratí. Rodičovský prijímač je možné používať bezdrôtovo, vďaka tomu, že je možné ho napájať zo siete (pomocou priloženého napájacieho zdroja) alebo z dobíjacej batérie (súčasť balenia).
5 ks
No reviews

1 ďalší produkt v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.