• -10%
AKUKU A0500 Jednorazová podložka 40x60 Baby Soft 15 ks
AKUKU A0500 Jednorazová podložka 40x60 Baby Soft 15 ks

AKUKU A0500 Jednorazová podložka 40x60 Baby Soft 15 ks

MR779712
Skladom dodanie 9 - 14 dní
4,32 € 4,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Baby Soft je jednorazová podložka s vysoko savým jadrom.
Ideálne na ochranu matraca pred nečistotami. Vďaka modernej technológii celulózovej buničiny je jej vrchná vrstva veľmi jemná, príjemná na dotyk a šetrná k pokožke, pričom fólia na spodnej strane chráni matrac a prebaľovací pult pred navlhnutím.
Kvalitná podložka vyrobená v EÚ špeciálne pre najmenšie deti nespôsobuje podráždenie pokožky pri prebaľovaní.
Môže sa použiť aj pri starostlivosti o ležiacich pacientov s inkontinenciou moču a ako doplnková ochrana nemocničnej posteľnej bielizne.
Vyrobený z ôsmich vrstiev, dobre chráni pred presakovaním.
Balenie obsahuje 15 základov.
Rozmer 40x60 cm.
20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci si pri kúpe tohto produktu zakúpili aj:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.