• -10%
MATEX Hygienická podložka BASIC 70x140 [TB0020_01]
MATEX Hygienická podložka BASIC 70x140 [TB0020_01]

MATEX Hygienická podložka BASIC 70x140 [TB0020_01]

MR765620
Skladom dodanie 9 - 14 dní
8,91 € 9,90 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Hygienický základ
Vrchná vrstva je vyrobená z mäkkej froté tkaniny, ktorá zabraňuje podráždeniu pokožky, zatiaľ čo spodná vrstva podsady je vyrobená z PVC. Neprepúšťa tekutiny, chráni matrac pred navlhnutím, čo zaisťuje zdravý a pokojný spánok dieťaťa. Dostupné v štyroch veľkostiach.

zloženie:
26% bavlna
9% polyester
65% PVC
20 ks

Vďaka dlhoročným skúsenostiam na textilnom trhu akumuloval Multitex  širokú škálu výrobkov. Neustále tvoríme s vášňou, sledujeme potreby našich klientov a nové trendy v našom priemysle. Vážime si vysokú kvalitu našich výrobkov, ako aj pohodlie a potreby našich zákazníkov. Vďaka získaným vedomostiam dokážeme splniť najvyššie požiadavky na trhu. Naše zbierky neustále obohacujeme a vylepšujeme.

V ponuke spoločnosti je široká škála textilných výrobkov  Matex  pre domácnosť, ako napríklad: posteľná bielizeň, plachty, prehozy, prikrývky a iné predmety. Okrem toho pod značkou  Babymatex  ponúkame celý rad výrobkov pre deti, medzi ktoré patria: matrace, klinové vankúše, spacie vaky, posteľná bielizeň, prikrývky a mnoho ďalších ...

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci si pri kúpe tohto produktu zakúpili aj:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.