• -4,80 €
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND
Detský nosič Lorelli WEEKEND

Detský nosič Lorelli WEEKEND RED LUXE

10010110005
Produkt je dostupný s inými parametrami
32,00 € 36,80 € -4,80 €
*
Farba
  • GREY LUXE
  • RED LUXE
  • BLUE LUXE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Vyskúšajte pohodlie, ktoré prinášajú detskí dopravcovia. Rodičia sa vyhnú ťahanie ťažký kočík, zatiaľ čo dieťa bude mať blízky kontakt s rodičom. Model Lorelli WEEKEND bol navrhnutý tak, aby ho deti mohli používať od narodenia. Ponúka ležiace postavenie, ktoré je ideálne pre spanie alebo dojčenie detí. Okrem toho sa môžu použiť dve miesta na sedenie, a to "tvárou v tvár" alebo chrbtom k dospelému (pre deti od 4 mesiacov). Nosič je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré možno ľahko udržiavať v čistote a nedráždiť detskú pokožku v žiadnom prípade. Vysoko kvalitný a ergonomický dizajn zaisťuje dokonalý komfort pre dieťa a jeho rodičov.

Vlastnosti a vybavenie:
● Detský nosič pre pohodlné nosenie bábätka
● Ležanie dieťaťa – pozícia pre dojčenie alebo odpočinok
● Pozícia tvárou k rodičovi pre maximálny kontakt
● Dopredu smerujúce k smeru chôdze
● Jednoduché používanie
● Kvalitné materiály s dlhou životnosťou
● Vysoká úroveň pohodlia a bezpečie pre dieťa i dospelého
● Vhodné pre detičky od narodenia do 9 kg
● Hmotnosť: 0,70 kg

Čistenie a údržba: Klokan by mal byť čistený v podložke (max. 30 °С). Nebieliť. Nežehliť. Vysušte mimo priame slnečné svetlo. Po každom praní skontrolujte, či nie sú látky a švy opotrebované alebo poškodené. Nepoužívajte výrobok, ak je niektorá časť opotrebovaná alebo chýba.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 13209-2 (Produkty pre starostlivosť o dieťa – Nosítka – Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy – Časť 2: Mäkký nosič), ktorá zaisťuje maximálnu bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151912231
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.