• -1,70 €
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP
Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP

Vodítko pre dieťa Lorelli STEP BY STEP

10010140003
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
11,60 € 13,30 € -1,70 €
*
Farba
  • BLACK&GREY
  • BLUE&GREY
  • DARK GREY&BLACK
  • DARK RED&BLACK

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Dorástlo vaše bábätko do veku, keď sa začína stavať, snaží sa o prvé nesmelé krôčiky a vlastne už nie je bábätko? Zisťujete, že musíte byť náhle dvakrát viac v strehu ako doteraz?
Práve v tejto chvíli oceníte chodítko pre deti s vodiacimi popruhy Lorelli STEP BY STEP. Dieťaťu stačí jednoducho navliecť bezpečnostný postroj, upraviť dĺžku popruhov a môžete spolu vyraziť objavovať svet. Chodítko dáva dieťaťu voľnosť pre ruky, takže sa cíti slobodne, ale vy ho máte pritom stále plne pod kontrolou. Bez toho aby ste sa museli ohýbať, vediete dieťa ľahko a bezpečne pri jeho prvých výpravách. A keď sa prcek unaví, ľahko popruhy zložíte a uložíte. Nezaberú skoro žiadne miesto.

Vlastnosti a vybavenie:
Chodítko pre deti od 6 do 14 mesiacov
● Zabraňuje pádom dieťaťa
● Zabraňuje nečakanému vbehnutie dieťaťa do vozovky
● Dieťa má voľné ruky a lepšiu stabilitu
● Bezpečnostné popruhy možno ľahko nastaviť podľa veľkosti decká a vašej výšky
● Dieťa máte pod kontrolou, bez toho aby ste sa k nemu museli zohýbať
● Popruhy majú bezproblémovú údržbu
Maximálna hmotnosť je – 13 kg

Čistenie a údržba: Klokan by mal byť čistený v podložke (max. 30 °С). Nebieliť. Nežehliť. Vysušte mimo priame slnečné svetlo. Po každom praní skontrolujte, či nie sú látky a švy opotrebované alebo poškodené. Nepoužívajte výrobok, ak je niektorá časť opotrebovaná alebo chýba.

Tento výrobek je vyroben v souladu s evropskou bezpečnostní normou EN 13210 (Výrobky pro péči o dítě – Oděvy pro dětské postroje a podobné výrobky – Bezpečnostní požadavky a zkušební metody), které zajišťují maximální bezpečnost a pohodlí vašeho dítěte.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

12 ks
3800151989493
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.