• -10%
WOMAR N16 HUG ME Zaffiro Scarf Cardboard bylina
WOMAR N16 HUG ME Zaffiro Scarf Cardboard bylina

WOMAR N16 HUG ME Zaffiro Scarf Cardboard bylina

MR779532
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
36,27 € 40,30 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Šatka pomáha byť pri dieťati, túliť sa a prehlbovať čo najkrajšie puto. Umožňuje veľa každodenných činností bez toho, aby ste opustili dieťa. Rodič má obe ruky voľné, čo umožňuje značnú voľnosť a aktivitu, s plným kontaktom a schopnosťou rozpoznať potreby dieťaťa ihneď, keď ich signalizuje. Záves vám umožní vziať dieťa na zaujímavý výlet, prechádzku na obľúbené miesto, kam sa s kočíkom ťažko dostanete. Uľahčuje pohodlné používanie verejnej dopravy, prekonávanie schodov a návštevu zaujímavých miest. Naše šatky sú vyrobené z farebných vzorov látok, medzi ktorými si každý nájde to svoje.

Zloženie: kvalitná 100% bavlna. Vyrobené z bezpečných certifikovaných tkanín, ktoré spĺňajú ľudsko-ekologické požiadavky. Väzba látky: kepr-krížová; gramáž: 210 gsm
5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.