• -10%
Štandardná odsávačka DUNA KATAREK
DUNA Aspirator KATAREK standard
DUNA Aspirator KATAREK standard
Štandardná odsávačka DUNA KATAREK
DUNA Aspirator KATAREK standard
DUNA Aspirator KATAREK standard

Štandardná odsávačka DUNA KATAREK

ASPIRATORY DO NOSA
MR777490
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
13,05 € 14,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Odsávačka Katarek Standard sa pripája k domácemu vysávaču s výkonom 800-1800W. Vďaka zníženému rovnomernému saciemu výkonu je oveľa účinnejší v porovnaní s ústnymi odsávačkami a tradičnými hruškami. Vďaka odsávačke Katarek Standard efektívne a rýchlo zbavíte bábätko sekrétu z nosa a prinesiete mu okamžitú úľavu. Celý proces vylučovania sekrétov je pre každé dieťa úplne bezpečný, a to už od prvého dňa života. Katarek Standard má dva hroty, ktoré umožňujú jeho použitie pre dve deti súčasne.

Odsávačka Katarek Standard je ideálna aj pre zdravotne postihnutých a nespolupracujúcich ľudí, kde podporuje ich každodennú starostlivosť a starostlivosť.
Rozmery: 195 x 101 x 40 mm (krabička)
Obsah balenia:
1 x odsávačka
2 x Tip
1 x zubná kefka
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.