• -10%
DUNA odsávačka KATAREK TRAVEL 2v1
DUNA odsávačka KATAREK TRAVEL 2v1

DUNA odsávačka KATAREK TRAVEL 2v1

ASPIRATORY DO NOSA
MR778488
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
18,09 € 20,10 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Katarek Travel odsávačka 2v1 - do vysávača a úst

Cestovná odsávačka Katarek je zariadenie, vďaka ktorému môžete efektívne, rýchlo a bezpečne odstrániť nádchu, ktorá zostala v nose dieťaťa.
Je to veľmi jednoduché! Batoľaťu naneste do nosa niekoľko kvapiek fyziologického roztoku, ktorý rozriedi sekrét a uľahčí tak odsávanie. Pripojte odsávačku k trubici vysávača a spustite domáci spotrebič. Priložte hrot na niekoľko sekúnd ku každému otvoru a ... je pripravený! Využite fyziologický roztok, ktorý zostal v ampulke – znova vložte niekoľko kvapiek do nosa, aby ste zvlhčili jeho sliznicu, a tým urýchlili regeneráciu.
Batoľa má čistý nos bez prekážok, vďaka čomu voľne dýcha, je pokojné a konečne môže bez problémov zaspať či najesť sa. Ašpiráciu môžete opakovať toľkokrát za deň, koľko potrebujete.
Katarek Travel je naša novinka a zariadenie 2 v 1, ktoré vám umožní odstrániť nádchu vášho dieťaťa všade tam, kde nemôžete vziať vysávač.

Ak:
prechádzky na čerstvom vzduchu sa nechcete vzdať ani vtedy, keď má vaše batoľa miernu nádchu
často cestujete autom, vlakom alebo verejnou dopravou
napriek nádche vášho drobca sa nechcete vzdať stretnutia s kamarátkou či návštevy starých rodičov
plánujete dovolenku a máte pred sebou dlhú cestu
Katarek Travel 2v1 bude skvelou voľbou!

Keď nemáte možnosť použiť vysávač, môžete ľahko vymeniť hrot a silou svojich pľúc sa zbaviť nepríjemného sekrétu z nosa batoľaťa. Výtok z nosa sa zhromažďuje v nádobe v odsávacej komore, ktorú môžete ľahko odskrutkovať a vyčistiť zariadenie.
Pamätajte však, že orálne odsávanie by ste mali vykonávať len vtedy, keď nemáte možnosť pripojiť vysávač alebo keď je nádcha ľahká, vodnatá a hodiny odbili dve hodiny ráno a vy sa nechcete zobudiť. vašej domácnosti alebo susedov. Ústna odsávačka bude ideálna na prechádzku alebo pri cestovaní autom, električkou, vlakom alebo lietadlom.
Plánujete dovolenku snov? Nezabudnite na Katark Travel! V núdzových prípadoch použijete hrot na ústne odsávanie a ak (dúfajme!) nádcha pretrváva, pripojíte vysávač v hoteli. Katarek Travel je navyše zabalený v priestrannej a šikovnej cestovnej kozmetickej taštičke. Môžete do nej vložiť aj niekoľko ampuliek fyziologického roztoku alebo hydratačnej masti a balíček vreckoviek!
Orálna verzia odsávačky skvele poslúži aj pri každodennej starostlivosti o bábätko. Veľmi často sú v nose dieťaťa (najmä po noci) malé čiastočky alebo vysušené hrudky. Teraz ju rýchlo a efektívne zbavíte nečistôt, vďaka čomu bude môcť vaše bábätko voľne dýchať.
Pamätajte - čistý nos bez prekážok znamená výbornú náladu, zdravý spánok, chuť do jedla a chuť hrať sa!
Po každom odsatí očistite prístroj pod tečúcou teplou vodou pomocou priloženej kefky.
V súprave nájdete:

nádchový odsávač s krútenou komorou a kefkou
2 nosné časti
Tryska vysávača
Tip na ústnu aspiráciu
Cestovná kozmetická taštička - balenie
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.