• -10%
ALBERO MIO Baby kokon B003 Boho šedá
ALBERO MIO Kokon niemowlęcy B003 Boho grey
ALBERO MIO Baby kokon B003 Boho šedá
ALBERO MIO Kokon niemowlęcy B003 Boho grey

ALBERO MIO Baby kokon B003 Boho šedá

MR788371
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
45,36 € 50,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
BABY COCOON / BABY NESTBOHO & LOVE
- Vyrobené zo saténovej bavlny, látky zo 100% prírodných vlákien. Tento materiál vďaka svojej štruktúre udržuje teplo a absorbuje vlhkosť a zároveň je príjemný a jemný k pokožke. Saténová bavlna je vhodná pre alergikov. Potlač na látkach je ekologická potlač, bezpečná pre najmenších.
- Spodná časť kokonu má odnímateľný matrac z polyuretánovej peny, čo je priedušný materiál vhodný pre alergikov. Odnímateľný matrac tiež uľahčuje pranie.
- Oválny tvar a vyššie okraje kokónu pripomínajú bábätku podmienky v maminom brušku, dávajú mu pocit bezpečia a pomáhajú mu adaptovať sa na nové prostredie a zároveň obmedzujú povrch napríklad postieľky alebo pohovky počas každodenného života rodičov.
- Kokon inak nazývaný aj hniezdo pre bábätká je určený pre deti od 0 do 8 mesiacov. Funguje to skvele neskôr ako prvé miesto na hranie.
- Všitá šnúrka umožňuje prispôsobiť veľkosť vhodnú pre dieťa, rastie s ňou. Okraje šnúrky po zaviazaní majú dodatočne všitú látkovú chlopňu, ktorá bráni zamotaniu nožičiek dieťaťa do nich a eliminuje dieru v spodnej časti kokónu, čím vzniká bezpečný obvod.
KUKÓN NEPOUŽÍVA AKO NOSIČ, DIEŤA SPOLU S KUKÓNOM NEPRENÁŠAJTE!
- Výrobok je ušitý v Poľsku z kvalitných materiálov s certifikátom Oeko-Tex, ktorý zaručuje bezpečnosť pre najmenších.
Výrobok by sa mal používať pod dohľadom dospelej osoby!
- Výrobca informuje, že farby zobrazené na obrázku sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu. Použitá potlač je ekologická - najlepšia na látky používané v detských výrobkoch, pri praní a vystavení slnečnému žiareniu však môže mierne vyblednúť.

Veľkosť: 80x45 cm (+/- 2 cm). Látka: bavlnený satén (100% bavlna), Výplň: 100% polyester, polyuretánová pena

SK: Veľkosť: 80x45 cm (+/- 2 cm). Látka: bavlnený satén (100% bavlna), Výplň: 100% polyester, polyuretánová pena
5 ks

Značka Albero Mio je skúsený poľský výrobca posteľnej bielizne do detských postieľok a prebaľovacích podložiek. Na trhu pôsobíme už mnoho rokov a v tomto období sme si získali širokú skupinu spokojných a stálych zákazníkov. Naše vysokokvalitné články už dlho zaisťujú najvyšší komfort spánku, odpočinku a hry pre najmenšie deti. Špecializujeme sa na dizajn a výrobu praktických detských obliečok. V ponuke máme obliečky, obliečky na vankúše, paplóny a vankúše pre batoľatá. Výrobky sú dostupné v rôznych veľkostiach, prevedeniach a farbách, čo vám umožní ľahko a rýchlo ich zladiť s vašou postieľkou, prebaľovacím pultom, kočíkom alebo košíkom Mojsej.

Predávame tiež doplnky potrebné v každej detskej izbe: prikrývky, poťahy, spacáky, rohy, kukly, prebaľovacie podložky a plienky. Náš sortiment dopĺňajú funkčné prebaľovacie pulty, penové sedačky a organizéry. Okrem toho ponúkame užitočné siete proti hmyzu a markízy na zavesenie nad detskú postieľku, chrániče matracov, pončá a poťahy na kúpanie. Našu ponuku pravidelne rozširujeme o nové články, kolekcie a modely. Predávané výrobky sa vyznačujú jemnými farbami a krásnymi jemnými vzormi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.