• -7,70 €
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT
Odrážadlo Lorelli SCOUT

Odrážadlo Lorelli SCOUT

10410010019
Produkt je dostupný s inými parametrami
51,50 € 59,20 € -7,70 €
*
Farba
  • PINK
  • ORANGE
  • RED
  • BLACK

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Bežná detská odrážadlá sú vybavené tromi kolesami, aby dieťa ľahšie udržalo rovnováhu. Športové odrážadlo Lorelli SCOUT však používa iba dve kolesá, rovnako ako štandardné bicykel. Odlišuje sa absenciou reťaze, takže dieťa sa pre pohyb odráža od zeme. Športové odrážadlo je skvelý spôsob, ako dieťa udržať v pohybe pre posilnenie svalstva a zároveň pripraviť na prechod na bežné bicykel.
Toto odrážadlo používa veľmi moderný až futuristický dizajn, ktorá je zároveň praktický. Riadidlá s mäkkými úchytmi dá výškovo nastaviť, rovnako ako pohodlné sedlo, ktoré je navyše vybavené poťahom z umelej kože. Nízka hmotnosť umožní rodičom ľahkú manipuláciu s odrážadlom. Vďaka mäkkým kolesám nehrozí defekt ani nemusíte premýšľať nad dofukováním. Produkt samozrejme spĺňa európsku normu EN 71 o bezpečnosti hračiek.

Vlastnosti a vybavenie:
Odporúčaný vek od 2 do 4 rokov
● Moderný dizajn
● Mäkké gumové úchytky na riadidlách
● Výškovo nastaviteľné riadítka (od 49 do 51,5 cm)
● Doraz proti pretočeniu riadidiel
● Mäkké sedadlo s poťahom z PU kože
● Penová kolesá z materiálu EVA – nízka hmotnosť a bez nutnosti údržby
● 10" EVA kolieska
● Bezproblémová údržba a čistenie
Maximálna nosnosť je – 25 kg
● Rozmery rozložená (L x W x H cm) – 70 x 33 x 52 cm
● Hmotnosť: 3,2 kg

Čistenie a údržba: Skontrolujte, či sú pevné časti pevne, pružne alebo nie. Pokiaľ sú poškodené diely, okamžite ich vymeňte. Pravidelne kontrolujte, či nie sú uvoľnené skrutky. Tento článok využíva trubice, plast, lepenkový papier a handričku, takže sa po dlhú dobu nepoužíva alebo neuchováva vo vlhku a pri veľmi nízkej alebo vysokej teplote. Vyčistite predmet vlhkou handričkou.
VAROVANIE! Ak je tento produkt používaný na pláži, očistite ho, aby z pohyblivých častí a kol odstránil piesok alebo soľ.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 71 – Bezpečnosť hračiek.

Farby tovar na tomto webe sa môžu mierne líšiť od skutočných farieb produktov, v závislosti od nastavenia Vášho displeja alebo monitora. Výrobca si vyhradzuje právo mierne zmeniť odtieň, vzor, vybavenie produktu a vykonať konštrukčné a dizajnové zmeny bez predchádzajúceho upozornenia. Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151994466
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.