• -2,50 €
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI
Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI

Odrážadlo auto Lorelli SPORT MINI

10400050002
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
16,50 € 19,00 € -2,50 €
*
Farba
  • WHITE
  • RED

Ceny platia do vypredania zásob.

 

S odrážadlom SPORT MINI od Lorelli môžete zaradiť vyšší stupeň zábavy! Vaše dieťa sa s týmto dopravným prostriedkom zaručene zabaví doma i vonku. Navyše sa jedná o skvelý spôsob, ako podporiť pohyb dieťaťa a rozvoj jeho motorických schopností. Tento model s veselým dizajnom navyše obsahuje otočný volant a panel s melódiami a klaksónom, ktoré malý vodič pri svojej jazde určite využije. K dispozícii je tiež operadlo, ktoré rodičia môžu využiť dokonca ako madlo. Dizajn odrážadlá bol navrhnutý tak, aby bolo maximálne znížené riziko prevrátenia. K bezpečnosti produktu prispieva tiež použitie kvalitných a odolných materiálov. Aj preto tento produkt spĺňa európsku normu EN 71.

Vlastnosti a vybavenie:
● Odporúčaný vek 12 mesiacov do 3 rokov
● Moderný dizajn inšpirovaný skutočným autom
● Otočný volant
● Pre prevádzku auta (zvukové efekty) sú potrebné 2 batérie AA. Batérie nie sú súčasťou balenia
● Operadlo
● Jednoduchá manipulácia vďaka rúčke
● Bezproblémová údržba a čistenie
Maximálna nosnosť je – 20 kg
● Rozmery rozložená (L x W x H cm) – 48 x 22 x 36 cm
● Hmotnosť: 1,2 kg

Čistenie a údržba: Uistite sa, že sú pevné časti pevne prišrubovane, či sú povolené. Pravidelne kontrolujte uvoľnené skrutky. Ak sú ne ktoré časti poškodené, okamžite ich vyměňte. Odrážedlo obsahuje trubica, plasty, silný papier a látku. Udržujte produkt mimo vlhké prostredie a veľmi chladné či teplé prostredie po dlhšiu dobu. Produkt prikrývajte. Nikdy nepoužívajte korozívne alebo brúsne látky na čistenie hračky. Očistite navlhčenou handrou a jemným vody. V prípade, že bol produkt na pláži, vyčistěteho a odstráňte piesok a soľ z otáčavých častí a kol.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 71 – Bezpečnosť hračiek.

Farby obrázkov a fotiek v internetovom obchode sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmínek. Výrobce si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku. Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

9 ks
3800151987840
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.