• -10%
AVENT 391/11 Elektronická odsávačka mlieka
AVENT 391/11 Laktator elektroniczny
AVENT 391/11 Laktator elektroniczny
AVENT 391/11 Elektronická odsávačka mlieka
AVENT 391/11 Laktator elektroniczny
AVENT 391/11 Laktator elektroniczny

AVENT 391/11 Elektronická odsávačka mlieka

MR783342
Skladom dodanie 9 - 14 dní
125,82 € 139,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Elektrická odsávačka mlieka Philips Avent udržuje optimálny tok mlieka a jemne sa prispôsobuje veľkosti a tvaru vašej bradavky. Vyznačuje sa novou technológiou odsávania mlieka, pri ktorej sanie a tlak na bradavku dokonale reprodukujú správanie dieťatka pri kŕmení.
INŠPIROVANÉ DIEŤAŤOM, PERFEKTNÉ PRE MAMU
TECHNOLÓGIA PRIRODZENÉHO POHYBU PRE RÝCHLEJŠÍ PRIETOK*
Odsajte viac za kratší čas* s ochranou bradaviek stimulujúcim bradavky, ktorá odsáva mlieko rovnako ako bábätko. Prístroj plynule prechádza zo stimulačného režimu do režimu odsávania a vhodne stimuluje bradavku a odsávanie pre maximálny prietok mlieka. Na základe výsledkov doby štartu (time to let-down reflex - MER)*.
MÄKKÝ A NASTAVITEĽNÝ JEDNO VEĽKOSŤOVÝ SILIKÓNOVÝ NÁPLŇ
Jedna veľkosť pre všetky bradavky. Každá z nás je iná tvarom a veľkosťou, no silikónový štít sa jemne ohýba a prispôsobuje tvaru každej bradavky. Hodí sa na 99,98 % veľkostí bradaviek* (do 30 mm).
EXPRESNÉ JEDLÁ BEZ NUTNOSTI PREHNUTIA
Oddýchnite si pri vyjadrovaní s dizajnom, ktorý vám umožní sedieť vzpriamene namiesto predklonu. Nie je potrebné sa nakláňať dopredu; klinicky overená pohodlná poloha pri pumpovaní*. Na základe výsledkov klinických skúšok produktov s 20 účastníkmi (2019); 90 % účastníkov považuje túto polohu za pohodlnú na pumpovanie (jedno elektrické); 95 % účastníkov považuje túto polohu za pohodlnú na odsávanie mlieka (dvojité elektrické).
PERSONALIZOVANÁ PREVÁDZKA, 8-16 ÚROVNÍ NASTAVENÍ
Prispôsobte každé sedenie svojim potrebám pomocou širokej škály nastavení stimulácie a pumpovania. Odsávačka mlieka ponúka 8 úrovní stimulácie a 16 úrovní expresie pre osobný zážitok.
TICHÝ MOTOR PRE DISKRÉTNU PREVÁDZKU KDEKOĽVEK (NAPÁJANIE AC)
Express kedykoľvek a kdekoľvek vďaka tichému motoru a tenkému dizajnu. Iba napájanie zo siete.
MINIMÁLNY POČET POTREBNÝCH ČASTÍ A INTUITÍVNA KONFIGURÁCIA
Vďaka nášmu uzavretému čerpaciemu systému nezostáva v tube žiadne jedlo, takže ju nie je potrebné umývať. Menej dielov veľmi uľahčuje opätovnú montáž.
FUNKCIA PAMÄTE
Vieš čo ti pristane? Odsávačka mlieka si automaticky zapamätá vaše posledné nastavenia, takže si stačí len sadnúť a stlačiť štart.
FUNKCIA PAUSE/START
Ak potrebujete upraviť svoje zariadenie alebo si dať prestávku, tlačidlo štart/pauza máte vždy na dosah ruky.
5 ks

V roku 2000 získal Philips AVENT dve ceny: Queens Awards
for Enterprise - jednu za mezinárodný obchod, druhú za inováciu výnimočnej odsávačky materského mlieka AVENT ISIS.
V rokoch 2000-2001 získali výrobky AVENT tri významné ceny: Mother and Baby Awards - za kúzelný hrnček Magic Cup, parný sterilizátor fliaš Philips AVENT EXPRESS a za kozmetiku pre deti.

Pokiaľ vaša voľba padne na Philips AVENT, máte istotu, že volíte najvyššiu možnú kvalitu.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.