• -10%
MEDELA 101041156 Harmony Flex jednofázová manuálna odsávačka mlieka
MEDELA 101041156 Dwufazowy laktator ręczny Harmony Flex na jedną pierś
MEDELA 101041156 Harmony Flex jednofázová manuálna odsávačka mlieka
MEDELA 101041156 Dwufazowy laktator ręczny Harmony Flex na jedną pierś

MEDELA 101041156 Harmony Flex jednofázová manuálna odsávačka mlieka

MEDELA
MR781013
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
39,06 € 43,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Harmony™ je jednofázová manuálna odsávačka mlieka na jeden prsník, ktorá je ideálna na cestovanie alebo ako dočasná náhrada elektrickej odsávačky mlieka.
Harmony™ je ľahký a ľahko sa prenáša. Vezmite si ho so sebou, kamkoľvek ho potrebujete.
Diskrétne a tiché: ideálne pre diskrétne čerpanie na cestách.
Teraz s technológiou Flex™: mamičky môžu odsať o 11 % viac mlieka vďaka lepšiemu uchyteniu prsného štítu.
2-fázová expresná technológia: 2-fázový rytmus pumpovania, ktorý napodobňuje prirodzený rytmus sania vášho dieťaťa 2, 3.
Jednoduché použitie: intuitívne a ergonomicky navrhnuté.
Jednoduché čistenie: Harmony™ sa ľahko čistí a zostavuje.
Kompaktný, ľahký, prenosný
Manuálne odsávačky mlieka ako Harmony™ sú ideálne pre zaneprázdnené mamičky, ako náhrada elektrickej odsávačky mlieka alebo ako riešenie na príležitostné odsávanie, keď dojčíte svoje dieťa. Dostatočne malá, aby sa zmestila do kabelky, bez batérií alebo káblov, túto prenosnú odsávačku mamy milujú.

Lievik PersonalFit Flex™
Vďaka uhlu otvorenia 105°, oválnemu tvaru a flexibilnému, mäkkému okraju poskytuje lievik lepšie prispôsobenie ako štandardný lievik, väčší komfort a uľahčuje tok mlieka. Klinicky dokázané, že vyjadrovanie je pohodlnejšie a efektívnejšie. 1

Ergonomická rukoväť
Pohodlné uchopenie s intuitívnou technológiou 2-Phase Expression napodobňuje prirodzené správanie vášho dieťaťa pri dojčení 2, 3. Vďaka tomu je Harmony™ jednou z najlepších manuálnych odsávačiek mlieka, z ktorých si môžete vybrať. Aby ste využili plnú funkčnosť rukoväte, musíte najskôr stlačiť kratšiu časť rukoväte, čím vznikne väčší podtlak, podobne ako pri hladnom dieťati. Keď mliečko začne tiecť, začnite stláčať dlhšiu časť rúčky – sacie pohyby budú pomalšie, čo vám umožní odsať väčšinu mlieka z prsníka. Je to také jednoduché!

Ideálne na vychádzky a príležitostné použitie:
Ľahšia a jednoduchšia na používanie ako elektrická odsávačka mlieka a takmer tichá. Harmony™ je jednou z najlepších manuálnych odsávačiek mlieka vďaka technológii 2-Phase Expression a prsnému štítu PersonalFit Flex™. Jednoduché použitie, ľahká preprava, ideálne na cestovanie alebo na občasné čerpanie. Pre mamičky, ktoré odsávajú častejšie, odporúčame dvojitú elektrickú odsávačku mlieka Swing Maxi Flex™.


20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.