• -10%
KLUPŚ Ohrádka JONAS grafitová s kolieskami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Ohrádka JONAS grafitová s kolieskami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami
KLUPŚ Kojec JONAS grafit z kółkami

KLUPŚ Ohrádka JONAS grafitová s kolieskami

MR787487
Skladom dodanie 9 - 14 dní
145,26 € 161,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
rozmer:
vnútorný rozmer: 100 x 96 cm
vonkajšie: 105 x 75 x 101 cm (výška s nainštalovanými kolesami)
výška dna (od zeme):
37,5 cm
31 cm
24,5 cm
18 cm
11 cm
Borovicové drevo
Vlastnosti a funkcie:
Výsuvné priečky

Borovicové drevo sa vyberá už v štádiu rezania na píle, vďaka čomu k nám prichádzajú len tie označené prvou triedou. O ďalšiu fázu výberu sa postarajú naši dôveryhodní ľudia zamestnaní ako technológovia dreva, ktorí veľmi dôsledne vyberajú dokonalé prvky na vytvorenie ochrannej bariéry, dna a boku postieľky. Vyrobené zo 100% borovicového dreva z poľských lesov.

Uľahčenia používané v ohrádke:
Dno pera je možné ľubovoľne nastaviť v 5 úrovniach. Na uľahčenie voľného pohybu dieťaťa boli použité odnímateľné priečky. Uzamykateľné kolieska uľahčujú premiestňovanie ohrádky.

Ohrádka JONAS - bezpečný priestor na hranie
Ohrádka je kus nábytku, ktorý umožňuje dieťaťu hrať sa v obmedzenom priestore. Vďaka tomu sa rodič nemusí báť, že v momente nepozornosti lezúce bábätko narazí do nejakého predmetu. Ohrádka JONAS je neoceniteľným pomocníkom pre rodičov, ktorí chcú svojmu dieťaťu poskytnúť bezpečný priestor na hranie a zároveň zdieľať čas medzi starostlivosťou o dieťa a jeho povinnosťami, ako je varenie alebo práca. Po čase sa z ohrádky môže stať miesto, kde si bábätko unavené osamote ľahne na spánok.

Ohrádka učí dieťa, ako sa pohybovať, napríklad dosiahnuť na svoju obľúbenú hračku. Všetko sa však odohráva na bezpečnom mieste, obmedzené zo všetkých strán, takže zvedavé batoľa nie je schopné trafiť ani okraj skrinky.

Ohrádka JONAS v prírodnej farbe borovice zapadne do každého interiéru. Minimalistická forma znamená, že nepôjde o kus nábytku, ktorý zahltí priestor. Pri navrhovaní ohrádky JONAS sme sa snažili zapadnúť do každej izbičky – minimalistickej a elegantnej, zariadenej v striedmom škandinávskom štýle a dokonca aj do farebnej detskej izby, kde JONAS „upokojí“ priestor.

Doplnky a vybavenie
Aby sme sa starali o komfort používania, umiestnili sme do ohrádky JONAS množstvo doplnkov, ktoré rodičom uľahčia život.

V prvom rade má ohrádka JONAS kolieska, vďaka ktorým je možné ohrádku presúvať medzi miestnosťami. Dieťa sa potom môže hrať v spálni, kuchyni alebo obývačke, pričom zostáva po celý čas pod drobnohľadom rodičov. Kolieska sú samozrejme zablokované, vďaka čomu je dieťatko v bezpečí.

Pero JONAS má navyše päťstupňový systém nastavenia dna (11 cm, 18 cm, 24,5 cm, 31 cm, 37,5 cm). Toto riešenie umožňuje prispôsobiť výšku veku a vývojovému štádiu batoľaťa. Ohrádka JONAS má navyše aj možnosť vysúvania priečok. Táto možnosť je užitočná najmä pre staršie deti, ktoré môžu samy vchádzať a vychádzať z ohrádky a rozhodovať sa, kedy sa budú hrať alebo zdriemnuť. Je to skvelý spôsob, ako naučiť staršie dieťa samostatnosti.

Drevo z poľských lesov
Na výrobu nášho nábytku používame drevo z poľských lesov, čím podporujeme domácu ekonomiku. Ohrádka JONAS je vyrobená zo 100% starostlivo vybraného prvotriedneho borovicového dreva.

Revízia dreva použitého na vytvorenie ohrádky JONAS začína na píle, kde sa vo fáze rezania dreva vyberajú len tie najlepšie prvky. Potom idú do našej dielne a podrobia sa ďalším fázam výberu. Naši kvalifikovaní drevotechnológovia ešte raz dôkladne prekontrolujú všetky prvky a na výrobu nábytku používajú len to najlepšie z najlepšieho. Vďaka tomu sa ohrádka JONAS vyznačuje najvyššou kvalitou a odolnosťou. Náš nábytok je vyrobený mimoriadne starostlivo, vďaka čomu bude našim najmladším zákazníkom slúžiť roky.



20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.