• -10%
AKUKU A0505 Silikónová podbradná veľryba
AKUKU A0505 Silikónová podbradná veľryba

AKUKU A0505 Silikónová podbradná veľryba

MR787047
Skladom dodanie 9 - 14 dní
5,31 € 5,90 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Silikónový podbradník od "akuku" je praktický a pohodlný spôsob, ako ochrániť oblečenie vášho dieťaťa pred zašpinením. Má praktické vrecko, ktoré zastaví zvyšky padajúcich potravín. Nastaviteľná spona uľahčí každej mamičke prispôsobenie veľkosti podbradníka svojmu dieťatku. Bude to fungovať doma aj na prechádzke. Podbradník je vyrobený zo 100% ľahkého a bezpečného silikónu. Neobsahuje žiadne ďalšie prvky, ktoré by mohli podráždiť detskú pokožku alebo predstavovať nebezpečenstvo. Mimoriadne mäkké a príjemné na dotyk.

Veľkosť: Dĺžka 30 cm x šírka 23 cm

20 ks

Spoločnosť ALBIS existuje od roku 1989. Pozorne načúvame potrebám našich klientov, ktorých výsledkom je vytvorenie značky AKUKU. Vytvárame nové produkty s vášňou. Pozitívne vzťahy s našimi zákazníkmi a dodávateľmi nám umožňujú implementovať a predstaviť čoraz širšiu škálu príslušenstva pre najmenších. Ich spoločným znakom je bezpečnosť a použiteľnosť. Živé farby a zaujímavé vzory stimulujú vývoj našich detí a pomáhajú im spoznávať svet okolo nich. Toto je najdôležitejšia vec! Vytrvalosť nášho tímu pri dosahovaní cieľov umožňuje produktom splniť vaše očakávania a potreby vašich detí.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.