CEBA 104-132-682 Prebaľovacia podložka Cosy 48x70 Fluffy Puffy Joe
CEBA 104-132-682 Prebaľovacia podložka Cosy 48x70 Fluffy Puffy Joe

CEBA 104-132-682 Prebaľovacia podložka Cosy 48x70 Fluffy Puffy Joe

MR788648
Skladom dodanie 9 - 14 dní
20,20 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Vychovávajte svoje dieťa bezpečne a pohodlne za každých okolností. Keď sa rozhodnete pre kúpu nášho prebaľovacieho pultu, môžete si byť istý, že si vyberáte výrobok najvyššej kvality, ktorý bol testovaný a je certifikovaným výrobkom.
Profilovaná mäkká prebaľovacia podložka COZY je nepostrádateľným produktom v každej detskej izbe, vďaka ktorému bude starostlivosť a hygiena dieťaťa jednoduchá a príjemná. Bol vyrobený z bezpečnej a kvalitnej certifikovanej PVC fólie, ktorá je nielen odolná a trvácna, ale aj úplne bezpečná pri kontakte s jemnou pokožkou dieťaťa. Stred prebaľovacieho pultu tvorí mäkká výplň, ktorá poskytne bábätku pohodlie pri starostlivosti. Starostlivo profilované tvary, vďaka ktorým sa bábätko udrží v strede prebaľovacieho pultu a materiály, ktoré sa ľahko udržujú čisté a šetrné k detskej pokožke. Prebaľovací pult pre použitie na tvrdých povrchoch, ako je komoda.
Nová kolekcia Fluffy Puffy Teddy Bears bola navrhnutá hlavne s cieľom poskytnúť bábätkám, no nielen, jedinečného kamaráta, ktorým je medvedík na rôznych detských výrobkoch.
Pridajte sa k rodine plyšových medvedíkov, ktorí majú svoje vlastné koníčky a záujmy a budú fantastickými spoločníkmi na spanie alebo prechádzky pre dievčatá a chlapcov všetkých vekových kategórií.
Kombinácia vzorov a farieb urobí z každej detskej izby jedinečnú atmosféru.
Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s našou kolekciou medvedíkov. Milujte MEDVEDY!
vonkajší materiál 1 - zloženie
100% PVC
Náplň 1 - zloženie
PUR pena
Hmotnosť produktu g
550
Výška produktu mm
700
Šírka produktu mm
480
Hĺbka výrobku mm
100
Hmotnosť v balení g
670
Výška balenia mm
100
Šírka balenia mm
480
Hĺbka balenia mm
700
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.