• -10%
Dr.Browns TC01096 Hrnček 360 pitie ako z pohára 300 ml červený
Dr.Browns TC01096 Hrnček 360 pitie ako z pohára 300 ml červený

Dr.Browns TC01096 Hrnček 360 pitie ako z pohára 300 ml červený

DR. BROWN'S
MR784020
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
11,16 € 12,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
360° šálka umožňuje vášmu dieťaťu piť zo všetkých okrajov bez rozliatia, jej dizajn pripomínajúci šálku a priehľadné strany vám umožňujú vidieť, kedy je čas doplniť.
Hrnček má priehľadný silikónový ventil, vďaka ktorému nedochádza k rozliatiu a zároveň zaisťuje ľahký tok tekutiny pri pití - ventil aktivujú iba ústa dieťaťa, takže odpadá strach z rozliatia, keď dieťa nepije. Keď je váš drobec pripravený a naučí sa piť z pohára, odstráňte ventil a vymeňte pohár za skutočný pohár. Pohár je dodávaný s viečkom, aby bol ventil čistý a ľahko sa s ním cestovalo, a vďaka jednodielnemu dizajnu je čistenie a montáž hračkou! Hrnček je možné umývať v umývačke riadu na hornej polici a sterilizovať.
Je určený pre deti staršie ako 9 mesiacov. Dodáva sa v ružovej, modrej, zelenej a červenej farbe.
10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.