• -10%
ALBERO MIO Obliečky C2 135x100 B003 Boho sivá
ALBERO MIO Obliečky C2 135x100 B003 Boho sivá

ALBERO MIO Obliečky C2 135x100 B003 Boho sivá

MR788411
Skladom dodanie 9 - 14 dní
25,92 € 28,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
POSTEĽNE C-2 135x100 / DETSKÉ POSTEĽNE 135x100

BOHO & LOVE

- Vyrobené z bavlneného saténu, látky zo 100% prírodných vlákien. Tento materiál vďaka svojej štruktúre udržuje teplo, absorbuje vlhkosť a zároveň je šetrný a jemný k pokožke. Saténová bavlna je vhodná pre alergikov. Potlač na látkach je ekologická potlač, bezpečná pre najmenších.

- Súprava obsahuje obliečku na prikrývku 135x100 cm a obliečku na vankúš 40x60 cm. Nemajú všitú výplň, preto je potrebné dokúpiť vložku do periny a vankúša. Obliečka je obojstranná a z oboch strán má rovnakú potlač.

- Obliečka na perinu aj obliečka na vankúš sa zapínajú na zips, ktorý nemá žiadne vyčnievajúce prvky, vďaka čomu nebude dráždiť detskú pokožku.

- Nedostatok všitej výplne znamená, že posteľná bielizeň zaberá menej miesta na skladovanie a pranie. V tomto prípade je možné posteľnú bielizeň žehliť aj pri vyššej teplote ako vo výrobkoch s už všitou výplňou.

- Veľkosť obliečok bola zvolená tak, aby slúžila deťom od 1 do 5 rokov. Skvele sa bude hodiť do detskej postieľky aj do jaslí a škôlky pri poludňajších spánok. Vzory obliečok krásne zapadnú do izbičky pre najmenších.

- Výrobok je ušitý v Poľsku z kvalitných materiálov s certifikátom Oeko-Tex, ktorý zaručuje bezpečnosť pre najmenších.
Výrobok by sa mal používať pod dohľadom dospelej osoby!


Výrobca informuje, že farby zobrazené na obrázku sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu. Použitá potlač je ekologická - najlepšia na látky používané v detských výrobkoch, pri praní a vystavení slnečnému žiareniu však môže mierne vyblednúť.

Veľkosť: obliečka na prikrývku 135x100, obliečka na vankúš 60x40 cm. Látka: bavlnený satén - 100% bavlna

SK Veľkosť: obliečka na prikrývku 135x100, obliečka na vankúš 60x40 cm. Látka: bavlnený satén - 100% bavlna
5 ks

Značka Albero Mio je skúsený poľský výrobca posteľnej bielizne do detských postieľok a prebaľovacích podložiek. Na trhu pôsobíme už mnoho rokov a v tomto období sme si získali širokú skupinu spokojných a stálych zákazníkov. Naše vysokokvalitné články už dlho zaisťujú najvyšší komfort spánku, odpočinku a hry pre najmenšie deti. Špecializujeme sa na dizajn a výrobu praktických detských obliečok. V ponuke máme obliečky, obliečky na vankúše, paplóny a vankúše pre batoľatá. Výrobky sú dostupné v rôznych veľkostiach, prevedeniach a farbách, čo vám umožní ľahko a rýchlo ich zladiť s vašou postieľkou, prebaľovacím pultom, kočíkom alebo košíkom Mojsej.

Predávame tiež doplnky potrebné v každej detskej izbe: prikrývky, poťahy, spacáky, rohy, kukly, prebaľovacie podložky a plienky. Náš sortiment dopĺňajú funkčné prebaľovacie pulty, penové sedačky a organizéry. Okrem toho ponúkame užitočné siete proti hmyzu a markízy na zavesenie nad detskú postieľku, chrániče matracov, pončá a poťahy na kúpanie. Našu ponuku pravidelne rozširujeme o nové články, kolekcie a modely. Predávané výrobky sa vyznačujú jemnými farbami a krásnymi jemnými vzormi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.