• -10%
ALBERO MIO Obliečky s výplňou B001 Boho hrdzavý
ALBERO MIO Obliečky s výplňou B001 Boho hrdzavý

ALBERO MIO Obliečky s výplňou B001 Boho hrdzavý

MR788412
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
30,15 € 33,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Detské obliečky s výplňou

BOHO & LOVE

- Vyrobené z bavlneného saténu, látky zo 100% prírodných vlákien. Tento materiál vďaka svojej štruktúre udržuje teplo, absorbuje vlhkosť a zároveň je šetrný a jemný k pokožke. Saténová bavlna je vhodná pre alergikov. Potlač na látkach je ekologická potlač, bezpečná pre najmenších.

- Perina a vankúš majú trvalo všitú antialergickú, priedušnú netkanú textíliu zaisťujúcu pohodlie a teplo počas spánku. Je ľahký a príjemný na používanie, vlizelín nestráca nadýchanosť aj napriek praniu. Riešenie trvalo šitej výplne znamená, že perina a vankúšik nemajú zips, ktorý môže dráždiť detskú pokožku. Súprava obsahuje plochý vankúšik, ktorý zabráni zaboreniu hlavičky dieťaťa do nej, a tým je pre neho bezpečný.

- Perina aj vankúš majú z oboch strán rovnaký vzor a vďaka všitému zatepleniu už nepotrebujeme ďalšie obliečky na vankúše. Toto riešenie tiež znamená, že paplón a vankúš je možné prať v celku, čím sa zachová väčšia čistota a komfort používania.

- Produkt bude skvelý po celý rok. Určené pre deti od 6 do 24 mesiacov. Skvele sa bude hodiť ako prikrývka pri poludňajšom spánku, v postieľke či kočíku na prechádzke.

- Výrobok je ušitý v Poľsku z kvalitných materiálov s certifikátom Oeko-Tex, ktorý zaručuje bezpečnosť pre najmenších.
Výrobok by sa mal používať pod dohľadom dospelej osoby!

Výrobca informuje, že farby zobrazené na obrázku sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu. Použitá potlač je ekologická - najlepšia na látky používané v detských výrobkoch, pri praní a vystavení slnečnému žiareniu však môže mierne vyblednúť.

POZOR! (pre paplóny - EN 16779-1:2018) Nepoužívajte súčasne so spacím vakom alebo prikrývkou. Zvážte izbovú teplotu a detskú nočnú bielizeň. Prehriatie môže ohroziť život vášho dieťatka! Optimálna teplota okolia počas spánku by mala byť medzi 18 a 24 stupňami Celzia.

Veľkosť: Prikrývka 120x80 cm, vankúš 40x60 cm. Látka: bavlnený satén - 100% bavlna, Výplň: 100% polyester

SK Veľkosť: perina 120x80 cm, vankúš 40x60 cm. Látka: bavlnený satén - 100% bavlna, Výplň: 100% polyester
5 ks

Značka Albero Mio je skúsený poľský výrobca posteľnej bielizne do detských postieľok a prebaľovacích podložiek. Na trhu pôsobíme už mnoho rokov a v tomto období sme si získali širokú skupinu spokojných a stálych zákazníkov. Naše vysokokvalitné články už dlho zaisťujú najvyšší komfort spánku, odpočinku a hry pre najmenšie deti. Špecializujeme sa na dizajn a výrobu praktických detských obliečok. V ponuke máme obliečky, obliečky na vankúše, paplóny a vankúše pre batoľatá. Výrobky sú dostupné v rôznych veľkostiach, prevedeniach a farbách, čo vám umožní ľahko a rýchlo ich zladiť s vašou postieľkou, prebaľovacím pultom, kočíkom alebo košíkom Mojsej.

Predávame tiež doplnky potrebné v každej detskej izbe: prikrývky, poťahy, spacáky, rohy, kukly, prebaľovacie podložky a plienky. Náš sortiment dopĺňajú funkčné prebaľovacie pulty, penové sedačky a organizéry. Okrem toho ponúkame užitočné siete proti hmyzu a markízy na zavesenie nad detskú postieľku, chrániče matracov, pončá a poťahy na kúpanie. Našu ponuku pravidelne rozširujeme o nové články, kolekcie a modely. Predávané výrobky sa vyznačujú jemnými farbami a krásnymi jemnými vzormi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.