• -10%
KLUPŚ Detská postieľka FRANK / RADEK X biela 120x60
KLUPŚ Detská postieľka FRANK / RADEK X biela 120x60

KLUPŚ Detská postieľka FRANK / RADEK X biela 120x60

MR12423
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
105,21 € 116,90 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
rozmer:
vnútorné: 120 x 60 cm
vonkajšie: 125 x 66 x 85 cm
výška dna (od zeme):
54 cm
39 cm
24 cm
Borovicové drevo
3 výsuvné priečky

Borovicové drevo sa vyberá už v štádiu rezania na píle, vďaka čomu k nám prichádzajú len tie označené prvou triedou. O ďalšiu fázu výberu sa postarajú naši dôveryhodní ľudia zamestnaní ako technológovia dreva, ktorí veľmi dôsledne vyberajú dokonalé prvky na vytvorenie ochrannej bariéry, dna a boku postieľky.

Strana postele:
Vyrobené zo 100% borovicového dreva z poľských lesov. V záujme bezpečnosti sme pridali dva konektory v bočnici postele, ktoré spevnili celú konštrukciu. Nové riešenie zmenilo typ montáže nášho nábytku. Teraz sa to robí jednoduchším a rýchlejším spôsobom. V dôsledku toho sme dostali kompaktné telo produktu.

Spodná časť postele:
Medzi spodnými lamelami sú voľné miesta, aby mohol vzduch neustále cirkulovať. Ľahká cirkulácia vzduchu v matraci pomôže predovšetkým udržať jeho hygienu a zachovať jeho vlastnosti. Vyrobené zo 100% borovicového dreva z poľských lesov. Tento prvok je pravdepodobne najviac vystavený zaťaženiu. Intenzívne hranie v postieľke musí prebiehať bez prekvapení, preto sme dbali na to, aby zadoček vydržal dlhé roky.
10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.