• -10%
KLUPŚ Detská posteľ TINO biela STARS 120x60
KLUPŚ Łóżko dziecięce TINO biały STARS 120x60
KLUPŚ Detská posteľ TINO biela STARS 120x60
KLUPŚ Łóżko dziecięce TINO biały STARS 120x60

KLUPŚ Detská posteľ TINO biela STARS 120x60

MR779142
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
102,06 € 113,40 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Detská posteľ TINO sa vyznačuje jednoduchosťou a funkčnosťou. Biela sa hodí do každej detskej izbičky. Nábytku dodá ľahkosť, a zároveň rozžiari interiér. Tri odnímateľné priečky určite ocenia rodičia detí, ktoré chcú spoznávať svet mimo postieľky. Rozprávkové hviezdy zatraktívnia deťom používanie nábytku.
Bočnice a spodok postele sú vyrobené z kvalitnej borovice. Používali sa vodové farby, bežne sa vyskytujúce v drahších modeloch postelí.
Strana postele:
Vyrobené zo 100% borovicového dreva z poľských lesov. V záujme bezpečnosti boli na boku postele pridané dva konektory, ktoré spevnili celú konštrukciu. Nové riešenie zmenilo typ montáže nábytku.
Teraz sa to robí jednoduchším a rýchlejším spôsobom. V dôsledku toho sa získalo kompaktné telo produktu.
Spodná časť postele:
Medzi spodnými lamelami sú voľné miesta, aby mohol vzduch neustále cirkulovať. Ľahká cirkulácia vzduchu v matraci pomôže predovšetkým udržať jeho hygienu a zachovať jeho vlastnosti. Vyrobené zo 100% borovicového dreva. Tento prvok je pravdepodobne najviac vystavený zaťaženiu. Intenzívne hranie v postieľke musí prebiehať bez prekvapení, a preto bol spodok vyrobený tak, aby vydržal dlhé roky.
Štandardne sú 3 výsuvné priečky a 3 úrovne dna, pre pohodlie rodiča a bezpečnosť dieťaťa pri cestovaní po izbe.
Rozmery:
vnútorný rozmer: 120 x 60 cm
vonkajšie: 123 x 65 x 85 cm
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.