• -16,60 €
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS
Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS

Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS

10150550024
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
110,40 € 127,00 € -16,60 €
*
Farba
  • WHITE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Kolíska bola po mnoho generácií miestom k odpočinku bábätka. Detská kolíska Lorelli FIRST DREAMS kombinuje túto tradíciu s moderným dizajnom a šikovnými detailmi. Preto sa stane ideálnym riešením pre deti niekoľko týždňov až mesiacov po narodení. Vďaka hojdacia funkcii môžete bábätko ľahko upokojiť a rýchlejšie uspať. Z dôvodu bezpečnosti možno hojdania kedykoľvek zablokovať, aby ste zamedzili zraneniu. Štyri integrovaná kolieska uľahčí presúvanie postieľky v byte. Kolieska sú vybavené brzdou, preto nehrozí, že sa postieľka sama rozbehne aj s dieťaťom.
Kolíska je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, ktorá zaistí vysokú stabilitu. Aj vďaka tomu spĺňa prísnu európsku normu. Zostavenie výrobku vám uľahčí návod, ktorý vás celým procesom prevedie krok za krokom. A ešte jeden tip na záver: až dieťa vyrastie, nemusíte sa kolísky zbavovať. Pomocou pár jednoduchých krokov ju premeníte v sedačku.

Vlastnosti a vybavenie:
● Kolíska pre bábätko
● Ideálne pre deti od narodenia
● Hojdanie pre rýchlejšie uspanie bábätká
● Možnosť zablokovania hojdacia funkcie
● Kolieska pre ľahšiu manipuláciu (s možnosťou zablokovania)
● Stabilná konštrukcia z 18 mm drevotriesky potiahnuté melamínom
● Voliteľné príslušenstvo (matrac, posteľná bielizeň, držiak striešky)
● Určená pre matrac s rozmermi 90 x 42 x 4 cm (nie je súčasťou dodávky)
● Rozmery rozložená (L x W x H cm) – 105 x 55 x 88 cm
● Hmotnosť: 19,80 kg

Čistenie a údržba: Produkt skladujte na suchom mieste. Nevystavujte výrobok poveternostným podmienkam, ako je voda, dážď, sneh, vlhkosť alebo silné slnečné svetlo. Ak používate postieľku vonku, po každom použití dôkladne očistite všetky súčasti, aby nedošlo k vážnemu poškodeniu. Nepoužívajte detskú postieľku, ak je niektorá časť rozbitá, alebo chýba.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 1130 – Nábytok – Postieľky a kolísky pre domáce použitie – Časť 1: Bezpečnostné požiadavky – Časť 2: Skúšobné metódy.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

Detska kolíska Lorelli FIRST DREAMS

2 ks
3800151937142
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.