• -10%
Čaj z bociana 25x2g
Čaj z bociana 25x2g

Čaj z bociana 25x2g

ARDO
MR782008
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
5,58 € 6,20 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Laktačný čaj Bocianek - pripravený pre prirodzene dojčiace matky
- prírodné zložky bez konzervantov, umelých prísad
-25 vrecúšok expresného laktačného čaju, balených v biodegradovateľnej fólii.
- neobsahuje fenikel
-doplnok stravy

Laktačný čaj Bocianek - pripravený pre prirodzene dojčiace matky - doplnok stravy
Čaj Bocianek je laktačný čaj s oveľa širším účinkom ako iné produkty dostupné na trhu, založený na starostlivo vybraných druhoch bylín. Plne prírodné a bohaté zloženie, odporúčané najmä pre mamičky, ktoré uprednostňujú tento spôsob prípravy byliniek. Umožňuje na základe poznatkov z bylinkárstva očakávať oveľa širší účinok ako len podporu procesu laktácie:
mlieko-poháňajúci efekt - aníz, žerucha, senovka grécka, rasca, lipa,
uľahčujúce trávenie - žihľava, jablko,
upokojujúce - medovka, lipa
poskytovanie vitamínov a mikroelementov - divoká ruža, čierne ríbezle,
Čaj na laktáciu - balenie obsahuje 25 vrecúšok expresného laktačného čaju, balených v biodegradovateľnej fólii. Čaj Bocianek je osvedčenou voľbou pre mamičky, ktoré uprednostňujú prírodu a potrebujú rozsiahlu podporu laktácie. Prírodné zložky bez konzervantov, umelých prísad a tradičný spôsob varenia sú ďalšími výhodami nášho produktu. Bezpečnosť konzumácie bola potvrdená príslušnými testami.
Laktačné čaje Bocianek obsahujú plody a okvetné lístky ruže, jablone, černice, rasce či anízu, ale aj žihľavu, medovka, semená senovky gréckej, žeruchy a lipového kvetu.
Príprava nálevu je veľmi jednoduchá - stačí vložiť jedno vrecúško čaju Bocianek do šálky a zaliať vriacou vodou, podľa návodu na obale.
Pri tvorbe čaju sa pre čo najlepšie výsledky spojili tradičné poznatky s výsledkami najnovších vedeckých výskumov, preto laktačný čaj Bocianek podporuje laktáciu, podľa odporúčaní EMA (Európska lieková agentúra) neobsahuje fenikel.
Čaj z bociana - zloženie:
plod šípky, (Rosa canina) 15%; semená senovky gréckej (Trigonella foenum-graecum) 15 %; semená žeruchy, (Lepidium sativum L.) 10 %; okvetné lístky divokej ruže, (Rosa canina) 10%; plod anízu, (Pimpinella anisum (Anisum vulgare)) 10 %; rasca (Carum carvi) 10 %; lipový kvet (Tilia cordata) 10%; jablkový plod (Malus domestica) 5 %; plody čiernych ríbezlí (výlisky) (Ribes nigrum fruticosus) 5 %; žihľava dvojdomá (Urtica dioica) 5 %; medovka lekárska (Melissa officinalis) 5%
5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.