• -3,10 €
Hudobný kolotoč Lorelli na postieľku WILD ANIMALS
Hudobný kolotoč Lorelli na postieľku WILD ANIMALS
Hudobný kolotoč Lorelli na postieľku WILD ANIMALS
Hudobný kolotoč Lorelli na postieľku WILD ANIMALS

Hudobný kolotoč Lorelli na postieľku WILD ANIMALS

10310250000
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
20,50 € 23,60 € -3,10 €
*
Farba
  • WHITE WILD ANIMALS

Ceny platia do vypredania zásob.

 

V postieľke trávi bábätko počas prvých mesiacov života veľa času. A to zďaleka nie len spánkom. Kolotoč nad postieľku je preto ideálny spôsob, ako dieťa zabaviť. Model Lorelli WILD ANIMALS je určený pre deti od narodenia. Pohyb hračiek na kolotoči doplnený o príjemnú melódiu bábätko upokojí a prípadne pomôže so zaspávaním. Okrem toho zabezpečí aj príjemnejšie prebudení.
Hudobný kolotoč zároveň pomáha rozvíjať sluch a zrak dieťaťa. Neskôr môže prispieť aj k rozpoznávanie farieb a tvarov. Na kolotoči sú zavesené štyri farebné plyšové hračky, ktoré boli inšpirované divokými zvieratami. Kolotoč ľahko, ale pritom bezpečne pripevníte k bočnici drevenej detskej postieľky. Rovnako ľahko môžete kolotoč odstrániť, akonáhle dieťa vyrastie a začne vstávať. Hračky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu pre prípad, že by sa k nim malý neposeda dostal. Rodičia ocenia tiež jednoduchú údržbu pomocou vlhkej handričky.

Vlastnosti a vybavenie:
● Hudobný kolotoč pre deti od narodenia
● Na upevnenie nad postieľku
● Obsahuje 4 plyšové hračky
Príjemné a upokojujúce melódie
● Vyrobené z nezávadných a bezpečných materiálov
● Materiály: ABS a PP
● Bezproblémová údržba
● Rozmery (L x W x H cm) – 46 x 33 x 65 cm
● Hmotnosť: 0,45 kg

Čistenie a údržba: Vyčistite vlhkou handričkou s prídavkom jemného mydla. Vysušte na vzduchu. Pred prvým použitím očistite hračky vlhkou handričkou. Hračky nie sú určené na hryzenie – umiestnite mimo dosahu dieťaťa.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

5 ks
3800151969303
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.