• -5,00 €
SUAVINEX | Krém proti striám - 500 ml
SUAVINEX | Krém proti striám - 500 ml
SUAVINEX | Krém proti striám - 500 ml
SUAVINEX | Krém proti striám - 500 ml

SUAVINEX | Krém proti striám - 500 ml

SW3159888
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
30,70 € 35,70 € -5,00 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

S dávkovačom.

Upokojuje suchú svrbiacu pokožku.

Obsahuje 98% zložiek prírodného pôvodu.

Klinicky testované pod dermatologickou kontrolou.

 

Pre citlivú pokožku

Krém zabraňujúci vzniku strií zlepšuje tón pleti a poskytuje väčšiu flexibilitu v rizikových situáciách, akými sú tehotenstvo, chudnutie alebo naberanie na váhe, a to vďaka kombinácii šípkového extraktu a Gotu Kola, obohatené o vitamíny E a F. Asian Centllan zvyšuje elasticitu, olej zo šípkovej ruže urýchľuje absorpčnú schopnosť, Indian Pennyworth pre prevenciu vzniku strií, Hamamelis chráni a upokojuje kožu, prelejeme Tormentille pôsobí regeneračne a obsahuje kremík, ktorý je hlavnou zložkou spevňujúcou jemnej kapiláry pokožky.

Zvyšuje elasticitu a je vysoko vstrebateľný. Pre poskytnutie kompletnej starostlivosti a uchovanie elasticity používajte krém proti striám niekoľkokrát denne podľa potreby pokožky. Príjemná vôňa obzvlášť pre mamičky, ktoré sú na vône v období tehotenstva citlivé.

Suavinex vyhovuje potrebám mamičiek, bez toho, aby zanedbával ich starostlivosť. Vyvíja kozmetické prípravky, ktoré im napomôžu zachovať prirodzenú rovnováhu ich kože počas tehotenstva a v období po pôrode.

 

OBJEM: 500 ml

Krém je vhodný pre obdobie tehotenstva.

 

Všetky produkty kozmetickej rady Suavinex sú zložené z prísad považovaných za hypoalergénne. Ich aktívne zložky sú prírodného pôvodu.

 

V spoločnosti Suavinex sme zvolili udržateľnosť. Túto fľašu sme navrhli tak, aby bola šetrnejšie k životnému prostrediu. Na jednej strane použitím biologického materiálu z obnoviteľných surovín (cukrová trstina udržateľného pôvodu) a na druhej strane obalovým dizajnom, ktorý optimalizuje dopravu.

 

Výrobca: LABORATORIOS Suavinex, S.A. v Španielsku. www.suavinex.com

Dovozca do ČR a SR: BABYGROUP s.r.o., Masarykova 968, Holešov, info@babygroup.cz

 

Vyrobené v EU.

Netestované na zvieratách.

10 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.