• -10%
MALTEX Kreslo do vane Panda bielo-čierna vložka
MALTEX Kreslo do vane Panda bielo-čierna vložka

MALTEX Kreslo do vane Panda bielo-čierna vložka

MR777470
Skladom dodanie 9 - 14 dní
16,02 € 17,80 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Sedadlo / kreslo do vane PANDA zvyšuje komfort pri kúpaní dieťaťa vo vani alebo v bazéniku. Tvar stoličky zohľadňuje anatómiu dieťaťa, zaisťuje správnu polohu sedenia a umožňuje plnú voľnosť pohybu nôh a rúk.

Výrobok vám umožňuje voľne umývať celé telo bez námahy kúpajúceho sa. Vnútorné okraje chrbtovej opierky sú navyše zakončené elastomérom, ktorý chráni pred prípadnými odreninami kože. Výrobok má vysokú chrbtovú opierku vhodne profilovanú pre chrbát dieťaťa, bude úľavou pre jeho posilňujúcu chrbticu. Pre zaistenie stability a bezpečnosti pri používaní stoličky dieťaťom sú na jej základni namontované 4 prísavky, ktoré zaručujú stabilné pripevnenie k zemi. Hračka vďaka zaobleným tvarom 3 farebných kruhov ešte viac spríjemní kúpanie dieťaťa. Výrobok je navyše zdobený originálnou grafikou pandy, aplikovanou bezpečnou modernou metódou aplikácie potlače - IML.

Spoločnosť Maltex je jediným poľským výrobcom kresiel na kúpanie pre deti. Bol vyrobený v Poľsku z najlepších materiálov od spoľahlivých dodávateľov. Produkt neobsahuje BPA. Ľahko sa udržiava v čistote - stačí ho umyť mydlom a opláchnuť teplou vodou, utrieť alebo nechať uschnúť.

Určené pre deti od 7 mesiacov.
20 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.