• -10%
BLOCKS KB0119 MyGirls bloky Morské dobrodružstvo
BLOCKS KB0119 MyGirls bloky Morské dobrodružstvo

BLOCKS KB0119 MyGirls bloky Morské dobrodružstvo

BLOCKI
MR782248
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
30,51 € 33,90 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Zoznámte sa so sadou kociek pre dievčatá BLOCKS MyGirls Sea Adventure!

Vydajte sa na fantastickú námornú jachtu na nezabudnuteľnú cestu plnú dobrodružstiev. Sprevádzať vás budú dievčatá z tímu MyGirls - bláznivá, energická Summer a očarujúca Bella.

Morské dobrodružstvo MyGirls
BLOCKS MyGirls Sea Adventure je súprava, ktorá obsahuje 408 prvkov a je určená pre milovníkov stavebných kociek od 6 rokov. Sada obsahuje model jachty s doplnkami a dve figúrky hrdiniek - Summer a Bell.

Bloky pre dievčatá
MyGirls BLOCKS nie sú sady len pre malé princezné! Toto sú farebné sady kociek pre dievčatá, ktoré sa radi zabávajú, trávia čas s priateľmi a zažívajú úžasné dobrodružstvá v tej najlepšej spoločnosti.

Nové BLOKY
MyGirls je jednou z noviniek značky BLOCKI pre rok 2020. Je to najočakávanejšia kolekcia kociek pre túto sezónu. MyGirls je prvá kolekcia kociek značky BLOCKI, v ktorej sú najdôležitejšie hrdinky série. 6 bláznivých a veľmi pozitívnych postáv, vďaka ktorým slečna spozná svet dobrodružstiev, bude spoznávať svet a možno objaví aj nový koníček.

Bloky sady blokov sa navzájom spájajú a sú kompatibilné aj s blokmi iných známych značiek dostupných na trhu.

Skladanie kociek pomáha rozvíjať manuálne zručnosti, logické myslenie a vnímavosť dieťaťa. Vytváranie blokových stavieb je preto skvelým spôsobom, ako spojiť zábavu s učením.

Značka BLOCKI pripravila sety aj pre najmenšie dievčatá. Sety MUBI Princess - Čarovný zámok a Rozprávková krajina Rozprávková krajina sú bloky určené pre deti od 18 mesiacov.

Obsah
408 blokov
Počet znakov
2
5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.