• -10%
ALBERO MIO Spací vak B002 Boho béžový
ALBERO MIO Spací vak B002 Boho béžový

ALBERO MIO Spací vak B002 Boho béžový

MR788395
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
34,65 € 38,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
- Spací vak je vyrobený z priedušnej saténovej bavlny, a preto poskytuje dieťaťu správnu teplotu počas spánku. Bavlnený satén je látka vyrobená zo 100% prírodných vlákien. Tento materiál vďaka svojej štruktúre udržuje teplo a absorbuje vlhkosť a zároveň je príjemný a jemný k pokožke. Saténová bavlna je vhodná pre alergikov. Potlač na látkach je ekologická potlač, bezpečná pre najmenších. Vnútorná strana nánožníka je bez potlače, je biela.

- Spací vak je považovaný za jeden z najbezpečnejších prikrývok pre bábätko počas spánku. Neobmedzuje ho v pohybe a zahaľuje ho do priedušného materiálu s termoregulačnými vlastnosťami, preto pôsobí na pokojný spánok.

- Na boku spacieho vaku je dlhý, obojstranný zips, ktorý umožňuje rýchlu a pohodlnú výmenu plienky, bez prebúdzania bábätka. Na každom ramene sú patentky, vďaka ktorým sa dá spací vak rýchlo zapnúť a odopnúť.

- Spací vak je vyplnený silikónovou, priedušnou netkanou textíliou, preto sa výborne hodí ako celoročný výrobok. Tepelný odpor je 1,5 TOG.

- Výrobok je ušitý v Poľsku z kvalitných materiálov s certifikátom Oeko-Tex, ktorý zaručuje bezpečnosť pre najmenších.

Výrobok by sa mal používať pod dohľadom dospelej osoby!

Výrobca informuje, že farby zobrazené na obrázku sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu. Použitá potlač je ekologická - najlepšia na látky používané v detských výrobkoch, pri praní a vystavení slnečnému žiareniu však môže mierne vyblednúť.
5 ks

Značka Albero Mio je skúsený poľský výrobca posteľnej bielizne do detských postieľok a prebaľovacích podložiek. Na trhu pôsobíme už mnoho rokov a v tomto období sme si získali širokú skupinu spokojných a stálych zákazníkov. Naše vysokokvalitné články už dlho zaisťujú najvyšší komfort spánku, odpočinku a hry pre najmenšie deti. Špecializujeme sa na dizajn a výrobu praktických detských obliečok. V ponuke máme obliečky, obliečky na vankúše, paplóny a vankúše pre batoľatá. Výrobky sú dostupné v rôznych veľkostiach, prevedeniach a farbách, čo vám umožní ľahko a rýchlo ich zladiť s vašou postieľkou, prebaľovacím pultom, kočíkom alebo košíkom Mojsej.

Predávame tiež doplnky potrebné v každej detskej izbe: prikrývky, poťahy, spacáky, rohy, kukly, prebaľovacie podložky a plienky. Náš sortiment dopĺňajú funkčné prebaľovacie pulty, penové sedačky a organizéry. Okrem toho ponúkame užitočné siete proti hmyzu a markízy na zavesenie nad detskú postieľku, chrániče matracov, pončá a poťahy na kúpanie. Našu ponuku pravidelne rozširujeme o nové články, kolekcie a modely. Predávané výrobky sa vyznačujú jemnými farbami a krásnymi jemnými vzormi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.