• -10%
BO541 MY LIFE zmyslová kniha
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE
BO541 MY LIFE zmyslová kniha
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE
B.O.541 Książeczka sensoryczna MY LIFE

BO541 MY LIFE zmyslová kniha

MR783456
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
7,38 € 8,20 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Kniha MÔJ ŽIVOT je dokonalým sprievodcom detskými aktivitami a emóciami. Jeho hrdinka - sladká Panda ukazuje každodenné úlohy a nálady.
Kniha vám umožňuje získať nové zručnosti od nácviku úchopu, cez stimuláciu práce ďasien s hryzátkami s vložkami až po prijímanie zaujímavých vnemov z počúvania a štúdium rôznych textúr materiálu.
Je udržiavaná v pokojných pastelových farbách, ktoré upokojujú a uvoľňujú. Bude sprevádzať dieťa v prvých fázach vývoja, reaguje na nové kognitívne potreby.
Brožúra má certifikát Oeko-Tex Standard 100.

Vlastnosti:
• pomáha pri učení zrakovo-sluchovo-motorickej koordinácie
• pomáha precvičovať motoriku a manuálne zručnosti (uchopenie)
• rozvíja kognitívne schopnosti stimulovaním tvarov, textúr a zvukov
• rozvíja predstavivosť dieťaťa
• ľahko sa zavesí na postieľku, kočík alebo autosedačku

Technické dáta:
• Materiál: polyester
• Rozmery: Š 12 cm x V 12 cm x H. 2 cm
• Hmotnosť: 0,10 kg
20 ks

Od roku 1990 Babyono podporuje rodičov v procese výchovy detí tým, že im poskytuje výrobky potrebné pre správny vývoj ich detí.

Myslíme na aktívnych rodičov, ktorí si cenia pohodlie a úsporu času, navrhujeme naše výrobky tak, aby kombinovali spoľahlivé riešenia, jednoduché použitie a ergonomiku. V procese vytvárania produktov zapájame aj rodičov, aby sme vám na základe spoločnej práce poskytli produkt, ktorý dokonale vyhovuje vašim potrebám.

Našou prioritou je vytvárať bezpečné výrobky navrhnuté v súlade s platnými smernicami a normami Európskej únie. Hračky sa pred odovzdaním dieťaťu podrobia podrobným testom.

Naša prísna kontrola výroby v každej fáze zaisťuje najvyššiu kvalitu výrobkov, vďaka čomu sme si získali dôveru miliónov rodičov po celom svete.

Naša starostlivosť o deti je korunovaná mnohými oceneniami a vyznamenaniami. Naše výrobky získali uznanie rodičov v hlasovaní organizovaných špecializovanými mesačníkmi, vrátane: „Mam Dzieci“, „Dzieci“, „Rodzice“.

Zaisťujeme, aby ste každý deň pociťovali uspokojenie z toho, že ste rodičmi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.